Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calatorie in minunatul Tinut al Buzaului. 19 - 21 august 2022
for_Alina_B:
Bună, dacă ajungi cu metroul și cobori la Statia Aurel Vlaicu , este foarte ușor de gasit Petrom ul .
Pe sub pod , este o trecere de pietoni , apoi stânga, mergi 3 minute și acolo dai de benzinărie.🍀
nicolemaxim7:
Bună!
Mă bucur să mă alătur și eu acestui grup. Mă numesc Nicoleta și vin de la malul mării (Năvodari). Probabil și eu voi veni în București cu o zi înainte. Încă nu m-am hotărât. Mi-ar plăcea să mai fie cineva din zonă, cu care să mă sfătuiesc referitor la drum. :)
Pe curând!
Mura:
Buna.
Multumesc Alina B pentru informatii! O zi frumoasa!
for_Alina_B:
Cu drag !
Gabriel:
Buna tuturor ! Sunt Gabriel, insotitorul de grup in frumoasa zona a Buzaului. Mai avem putin timp si ne vom intalni intr-o zona deosebita,cu peisaje buzoiene,obiective turistice si istorice faine si vom afla multe despre locurile pe care le vom parcurge. Vom efectua si trasee turistice usoare,dar foarte frumoase. Nu uitati pelerina de ploaie, de asemenea ceva de imbracat cu maneca lunga,seara afara este racoare.Ne vedem vineri 19 august,in Bucuresti, statia Petrom Aurel Vlaicu (foarte aproape de statia de metrou),ora 7.30. In cazul in care sunt persoane care vin cu masina personala, vorbim la telefon pentru locul de intalnire din prima zi (zona Gara CFR Buzău, puteti lasa masina in zona si o luați duminica),apoi vom merge cu toții cu mijlocul de transport .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă