Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vietnam-Cambodgia, de ANUL NOU asiatic. 16 - 28 ianuarie 2023
admin:
Am primit pre-viza pentru intreg grupul, urmeaza ca maine sa discut la ambasada sa ma asigur ca ceea ce mi s-a transmis din Vietnam este suficient pentru a obtine viza. In cursul zilei de maine am sa scriu si aici, am sa si transmit Email-uri tuturor. Atasat am sa va trimit si biletele de avion.
admin:
:oops:
Am transmis tuturor celor inscrisi in aceasta excursie un Email cu detalii importante, in special cele legate de obtinerea vizei de Vietnam. Cine nu l-a primit, sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro si am sa-l retransmit.
Am solicitat confirmarea primirii Email-ului, as dori sa-mi respectati rugamintea.
admin:
:oops: Acum am ajuns acasa dupa drumul la Bucuresti si viza la Ambasada Vietnamului. Am promis ca povestesc cum a fost:
Este foarte simplu, o formalitate. Ei deja au tabelul de la agentia partenera care are de acolo din Vietnam o pre-viza. Practic aici la Bucuresti mergeti doar sa achitati si sa va lipeasca viza pe pasaport.
Totul a durat 30 minute. Intrati in curtea ambasadei si o sa vedeti niste scari in dreapta. Intrati, spuneti ca ati venit pt viza, faceti parte din grupul de 19. Asa ne identifica ei. Este un vietnamez mai tinerel cu care va intelegeti in Romana si un altul un pic mai matur, care va da formularele de completat.
Cereti viza din data de 19.01.2023 - 28.01.2023, o singura intrare. Trebuie sa completati asta pe formular, impreuna cu alte date solicitate. Dupa completare lipiti poza pe prima pagina, achitati 50 euro si asteptati 30 minute. Cand va aduce pasaportul verificati daca datele sunt trecute corect, sa nu fie ceva gresit iar acolo in Vietnam sa fie probleme.
Cu 3 dintre participanti m-am intalnit la ambasada, a ramas acum sa mergeti voi. Nu lasati prea mult timp sa treaca, incercati sa va faceti un drum in Bucuresti, daca nu sunteti de acolo sau apropiere. Fara viza va dati seama ca nu va lasa sa treceti si vom fi in mijlocul Mekong-ului... :-[
admin:
Sper ca toata lumea a fost la ambasada, si are viza de Vietnam pe pasaport. Subliniez inca o data: NU SE POATE OBTINE la fata locului. Este o frontiera fluviala si printr-o decizie a autoritatilor, s-a retras dreptul de a se acorda vize pe "insula" de pe Mekong. V-am transmis Email tuturor documentele necesare, cu cativa dintre voi am fost impreuna la ambasada si lucrurile asa cum le-am descris decurg foarte repede, acolo. Daca nu va luati viza si va bazati pe vreun artificiu acolo, va spun la modul cel mai sigur, ca nu o sa puteti rezolva nimic si va asumati responsabilitatea unei situatii la care nici nu vreau sa ma gandesc cat de dificila poate fi. Ca agentie si ca insotitor de grup, in astfel de situatii nu avem nici o vina, nici o responsabilitate, nici nu avem cum sa va ajutam.
Aveti toate informatiile de la mine, v-am transmis ce aveti nevoie pt imbarcare, pt viza de Cambodgia, v-am dat toate sfaturile si recomandarile pe care le-am considerat utile.
Asa cum v-am informat eu urmeaza sa plec din tara si revin doar inainte de plecare. O sa fiu pe vas de croaziera, nu am acces la internet. Samiza o sa fie si ea cu mine, astfel ca nici in agentie nu veti gasi pe nimeni pentru excursii externe, pana pe 10 ianuarie. Plecam si noi in sfarsit in concediu privat, linistiti ca am pus lucrurile la punct, totul este pregatit pentru plecarea in Vietnam.
Va urez Sarbatori Fericite, bucurii si tot ceea ce va doriti pt urmatorul an! Ne vedem pe aeroport!
tm2019:
Salutare tuturor!
Eu m-am incurcat la viza turistica pentru Cambodgia.
Putem să o luam și din aeroport la sosire sau trebuie să reușesc online?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă