Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia 24 aprilie - 4 mai 2023.

<< < (5/6) > >>

admin:
Am primit biletul de avion si l-am transmis fiecaruia, pe Email. Descarcati-l in telefon sau printati-l pe suport hartie. Cine nu a primit Email-ul meu, sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro si il retransmit. O seara faina!

admin:
Inca ceva, o sa fiti sunati astazi de Alexandra, din agentie. Am rugat-o sa-si ia un pic de timp sa va contacteze pe fiecare pentru a primi un raspuns pe loc. O sa va explice acelasi lucru pe care vi-l scriu si eu aici:

Datorita feeriei (festivalului din Sevilla) este nevoie de o rezervare, pentru ca grupul e destul de mare pentru a a gasi locuri intr-un singur local central. Anul acesta se anunta se pare foarta multe lume in Sevilla, pentru ca peste tot unde am sunat am primit raspunsul ca nu este posibil sa facem rezervare, este full. Ghida ne-a ajutat din nou si ne-a recomandat un local, El Pasaje, aflat la 800 metri de Arenal, aproximativ in drumul nostru catre hotel.  Conditia pe care ne-a pus-o restaurantul El Pasaje a fost sa confirmam in seara aceasta si sa achitam pentru numarul de portii comandat. De aceea am decis sa folosesc cea mai scurta si rapida cale de a obtine un raspuns, cea telefonica.

Tariful de grup este de 35 euro, si include 3 feluri de mancare si ceva bautura. Nu l-am discutat in amanunt, urmeaza sa primesc meniul si sa-l postez aici.

Intrebarile care o sa vi se puna sunt:

1 - doriti sa luati aceasta masa de grup? Fac precizarea ca nu se poate comanda altceva, sau individual, putem primi doar meniu de grup, adica toata lumea sa manance acelasi lucru.

2 - aveti anumite alergii (nu ma refer la restrictii de dieta sau altceva asemanator) ci strict la ingrediente care va pot da alergii. Daca da, care sunt acestea?

3 - doriti meniu pe baza de peste sau pe baza de carne? Avem optiunea de a alege, dar trebuie sa spunem astazi cate meniuri cu peste si cate cu carne. Pentru meniul de peste sunt 2 euro in plus.

O sa primiti telefonic si aceasta explicatie: aceasta masa se va lua in 26 aprilie, la ora 13:30 la iesirea de la Arenal, in drumul pietonal spre hotel. Daca alegeti sa nu luati aceasta masa, sau sa incercati sa gasiti altceva de mancare, va fi nevoie sa va reintalniti cu grupul dupa cca 1 ora pentru a va continua drumul impreuna cu noi spre hotel. Din experienta va spun ca sansele sunt destul de mici sa gasiti locuri chiar si pt 1-2 persoane, pentru ca este ora de inchidere pentru siesta. Dupa 13:30 sunt foarte putine localuri care au deschis.

Functie de raspunsurile primite, am sa comand si sa platesc astazi toate meniurile. Urmeaza ca aceasta suma sa se adauge la flamenco (22 euro) si Maroc (daca se decide).

admin:
S-a deschis check in-ul online pentru primul zbor, eu am reusit sa-l fac. La ticket number treceti doar numarul (inclusiv al zborului) fara litere, fara liniuta. La mine spre exemplu este 2579789238079. Acesta este formatul pe care trebuie sa-l folositi si voi (dar evident cu ticket number-ul vostru, nu al meu).

In jur de 11:00 se deschide check in-ul si pentru celalalt zbor, deci le puteti face atunci pe amandoua, sau cum am procedat eu, pe rand. Acum am facut pentru primul zbor, Bucuresti - Viena, urmand ca la 11:00 sa fac pt urmatorul, Viena - Malaga.

Deci de data aceasta se poate face check in online, chiar daca e bilet colectiv.

Ade-Sofia:
Bună ziua. Am reușit check in la ambele zboruri. Zi frumoasă!

admin:
Da, am corectat, pt al doilea se deschidea mai devreme decat am scris initial. Acum check in-ul online este deschis pentru ambele zboruri, deci va puteti obtine boarding-pass-ul pentru acestea.

Aceasta a fost ultima mea interventie aici pe forum, urmeaza...relaxare, bagaje si maine plec spre Bucuresti. Ne intalnim luni dimineata (am) la 03:30. Cine intarzie, sa-mi comunice pe whatsapp, urmeaza sa ne intalnim la boarding.

Mi-am luat loc in fata, pe cursa Bucuresti - Viena, special pentru a va astepta pe toti, la coborare, pentru face conexiunea impreuna. Incercati sa va luati locuri cat mai in fata, sa nu asteptam sa coboare intreg avionul. Imi doresc ca timpul pe care il avem la dispozitie in conexiune sa-l folosim util, pentru partea administrativ-financiar-organizatorica, astfel incat pe autocar, pe drumul Malaga - Cordoba sa-mi ramana destul timp pentru a va povesti cate ceva despre Andaluzia, despre Cordoba, pentru a intra in atmosfera si a intelege unde mergem...

Spor la bagaje, drum bun pana la aeroport, sa ne vedem cu bine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă