Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului. Drumetii de vara si socializare. 29 - 31 iulie 2022
Claudia Nacu:
--- Citat din: Casandra din Luni, 30 Mai 2022, 15:18 ---Hello hello
De la Iesi merge cineva? M ar tenta daca as avea companie pe drum
Cristina sunt
Salutari :surrender:
Eu merg din Iasi, cu masina mea, as prefera. :)
--- Terminare citat ---
Mazilu Greta:
--- Citat din: Mazilu Greta din Sâmbătă, 25 Iunie 2022, 19:39 ---Bună Ica! Te rog să mă suni la 0740058056
--- Terminare citat ---
Bună Ica!
Revin cu rugămintea să mă contactezi dacă mai este valabilă dorința de a călători împreună.
Julye din Craiova mi-a propus să mergem împreună, trebuie să-i dau un răspuns în curând. Eventual poate călătorim toate trei.
Numărul meu este 0740058056
Numai bine!
amywine:
Bună dimineața,
Sunt Dana din Suceava și vreau să vă anunț, cu regret, că, întrucât a intervenit o problemă, nu pot veni în această excursie. >:(
În situația în care cineva este interesat să meargă în locul meu, trebuie să știe că am plătit integral prețul excursiei, precum și suplimentul de cameră single în sumă de 110 lei. Am transmis email agenției Bon Voyage Sibiu în care am anunțat că renunț la această excursie.
Cunosc regulile în cazul renunțării la excursie, dar m-am gândit să vă anunț din timp în ideea în care un alt membru dorește să meargă în această excursie.
Vă doresc o zi frumoasă și vreme bună în excursie.
Iordan Marieana:
Buna seara! Din cauza sanatatii mamei mele, nu mai pot merge cu voi in aceasta excursie.Am platit integral excursia cu cardul de vacanta. Daca sunt amatori, va rog sa anuntati in agentie.
Mareea:
Buna!
Valentin ma inscriu si eu la masina ta, daca mai ai loc.
Multumesc, Luminita
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă