Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Norvegia. In tara fiordurilor. 19 - 27 august 2022

<< < (2/3) > >>

LoryR:
Buna ziua, Daca mai este un loc liber sau doreste cineva sa renunte, as dori sa merg si eu in aceasta vacanta . Multumesc

admin:
Am transmis un Email tuturor participantilor. Cuprinde informatii si recomandari pentru plecarea in excursie. Daca nu l-ati primit, transmiteti un Email pe office@singlescamp.ro si il retransmit.

admin:
Locul de single anuntat pe Email a fost ocupat de Liliana V. Mi-a transmis Email ca doreste acest serviciu suplimentar. Deci oferta nu mai este valabila.

admin:
Am transmis celor care participa la aceasta excursie un Email care contine biletul de avion si programul detaliat. Daca nu ati primit mesajul meu scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si va retransmit.

admin:
O vreme excelenta pentru Norvegia, fara pic de ploaie, fara ceata, fara nimic care sa ne impiedice vizitarea. O calatorie cu un grup minunat, prin niste locuri si peisaje de vis. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit sa ofer. Am sa va arat zilele viitoare si cateva imagini, astazi doar atat... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă