Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ocean, plaja si palmieri. Thailanda 27 noiembrie - 8 decembrie 2022

<< < (2/5) > >>

Adriana Iulia:
Buna ziua tuturor ! Eu sunt din Resita,ma intereseaza daca mai este cineva din partea de vest a tarii pentru a face un grupaj auto pana la Bucuresti unde urmeaza sa ne intalnim cu grupul.Dispun de masina dar nu conduc pe distanta asta ,daca este cineva interesat/interesata ,ne putem intalni pe traseu .Cu bine,abia astept plecarea in vacanta ! telefonul meu-0747093654

admin:
Intram in linie dreapta cu pregatirile pentru plecarea in aceasta excursie. Doresc sa recapitulez cateva lucruri importante, incepand prin a va anunta ca o sa va transmitem pe Email:

- voucher cazare (desi vad ca nu mai apare pe site la solicitare de viza, eu am sa vi le transmit si va recomand sa il aveti la dosar)

- bilet de avion dus si intors. Avandu-l, va recomand ca in conditiile in care online check in-ul este posibil (uneori la bilete de avion lista nu functioneaza) sa-l faceti in momentul in care acesta se deschide.

Pentru VOA (Visa On Arrival) - situatia in care suntem noi, trebuie să prezentati următoarele documente:

- pașaportul a cărui valabilitatea depăşeaste cel puţin 1 lună data valabilității vizei de intrare în Thailanda; și să aibă cel puțin o pagină disponibilă pentru ștampila de viză; (pana de curand se cereau 6 luni si asa este de cand stiu eu pt Thailanda).

- biletul de avion retur; sa-l listati pe cel transmis de mine.

- două fotografii tip pașaport de dimensiune 4x6 cm

- dovada deținerii sumei de 10.000 THB/persoană (aprox. 300 USD)

- taxa pentru cererea de viză în valoare de 2.000 THB/persoană (aprox. 60 USD). (se achita pe aeroport, este un ghiseu lateral - va uitati unde merg si ce fac eu)

De la 1 Octombrie s-a iesit din starea de urgenta si vad ca nu se mai solicita nici dovada de vaccinare, nici test. Nu-mi vine sa cred ca a venit si vremea asta in Thailanda. In primavara cand am fost acolo era nevoie sa fi vaccinat si ne-au trebuit 3 teste (unul la plecare, unul la aterizare si unul peste 5 zile...).

admin:
Si acum, in legatura cu excursiile optionale. Este varf de sezon cand ajungem noi si pt a fi sigur, am preferat sa transmit colaboratoarei noastre din Patong programul si lista de excursii. Am apreciat la 20 - 24 de participanti. (de regula, doar 1-2 persoane nu participa, in medie).

Le reamintesc mai jos, dar doar ca lista, pt ca le aveti deja descrise pe larg si cu imagini la programul excursiei:

30 noiembrie insula Coral cu cataramanul 34 euro (daca sunt 20 pax). Daca sunt mai multe scade, daca sunt mai putine creste.
1 decembrie Insulele Phi Phi + Bamboo  (Vikings Cave, Monkey Beach, Phi Phi Lae, Pileh Lagoon, Loh Samah Bay, Maya Bay) 92 euro  (daca sunt 20 pax)
3-Dec-22   City Tour (Baan Chinpracha, Soi Romanee, Pearl Factory, Wat Chalong, Big Buddha) - 21 euro           
4-Dec-22   insulele James Bond + Khai 80 euro (daca sunt 20 pax)
5-Dec-22   Simon Cabaret VIP - 27 euro/pers - indiferent cate persoane merg
6-Dec-22   Elephant Trekking - 19 euro/pers - indiferent cate persoane merg

Tariful/pers este functie de numarul de participanti, pentru ca am solicitat grupuri private (fara sa calatorim cu alti turisti).

Daca sunteti decisi sa participati la TOATE activitatile optionale, va fi nevoie sa pregatiti pentru prima zi de excursie, aproximativ suma de 273 euro. O sa stiu exact suma dupa ce-mi raspundeti la Email-ul pe care vi-l transmit odata cu biletele de avion si precizarile. Eu am sa-i schimb si am sa achit in 29 noiembrie in agentie toate excursiile optionale.

admin:
 :oops:
Am transmis tuturor celor inscrisi in aceasta excursie un Email cu detalii, voucher-ul de cazare si cateva informatii necesare pentru viza. Cine nu l-a primit, sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro si am sa-l retransmit. \

Am solicitat confirmarea primirii Email-ului si de asemenea in 1-3 zile un raspuns in ceea ce priveste inscrierea la excursii optionale.

admin:
Am primit toate raspunsurile, marea majoritate dintre voi a ales sa mearga in toate excursiile. Este o mica modificare la James Bond, acolo nu vine o persoana, asa ca s-a impartit la 19, nu la 20 cum anticipasem. Deci in loc de 80 va fi 84 euro.

Deci, cei care au optat pentru toate excursiile, au de achitat in prima zi 277 euro + transferurile. Maine o sa stiu si acestea cat sunt. Restul au de achitat mai putin cu ceea ce nu au ales din lista. Am calculatia pentru fiecare, acolo am sa va spun cat aveti de achitat.

Luni sau marti sper sa primesc si sa va pot transmite si biletele de zbor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă