Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ocean, plaja si palmieri. Thailanda 27 noiembrie - 8 decembrie 2022

<< < (5/5)

Nina Petre:
  Au trecut deja doua saptamani…ahh ce mi-as mai dori  o plimbare desculta pe nisipul alb, ultrafin și o baie in apa calda si limpede ca cristalul, sa ma plimb aiurea cu un fresh de mango in mana…
Au fost zile de viata bună, de dolce far niente,  de luat la cunostinta despre alte obiceiuri, alti oameni, diferiti dar cat de asemanatori in fond…de trait iluzia verii in mijlocul iernii…
M-am bucurat de prezenta Samizei in aceasta excursie, cea care are grija, de acolo de unde nu se vede, ca noi sa n-avem decat grija de a ne face bagajul și de a fi prezenti la ora de intalnire.
A fost o altfel de excursie, pentru mine cel putin, obisnuita cu cele mai active. Dar chiar si asa programul facut de Gigi e unul bine gandit, asa cum stim deja, cu de toate, multa relaxare dar si un pic de istorie, cultura, religie, vizite in locuri mai putin favorizate din pct de vedere material, ca din pct de vedere natural insula e raiul pe pamant!
Mie mi-au priit cam toate temperatura, umezeala, mancarea, m-am bucurat de socializarea cu oamenii noi întâlniti. Natura e uluitoare, te lasa afara cuvinte, e ceea ce eu caut in mod special in excursiile pe care le fac. N-am umblat eu prea mult prin lume dar plaje mai frumoase ca aici inca nu am vazut!
Un loc care mi s-a lipit de suflet a fost Insula Coralilor, inca ma visez acolo, asa ca va rog, nu ma treziti!

Nina Petre:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă