Da, intr-adevar, a fost o iesire vesela, energizanta cu multe plimbări, distractie si, mai ales, vreme buna!

M-a bucurat entuziasmul si dorinta voastra de a descoperi si intelege aceasta zona mai putin stiuta din Covasna.
Am inceput excursia cu o plimbare relaxanta in rezervatia de la Reci, pentru a profita de soarele frumos de dupa-masa. Era liniste, din fericire aceasta zona este inca ferita de turismul de masa, doar localnicii vin aici sa se bucure de natura, echitatie sau plimbari cu bicicleta.
Am ajuns si noi intr-un colt mai ferit al rezervatiei unde am gasit un punct de hranire si observare a animalelor si pasarilor. Am stat de vorba cu fotograful care astepta, rabdator, caprioarele, am studiat cu interes casutele ingenioase ale pasarilor confectionate din trunchiuri de copaci.
Dupa cina am continuat plimbarea pe dealul din apropierea pensiunii, o incalzire numai buna pentru drumetia de a doua zi

Am urcat pâna la un punct de belvedere cu o priveliste grozava, unde ne-am bucurat de un apus superb. Cei mai norocosi dintre noi am vazut si câteva caprioare.
Sa tot stai pe dealuri la ceas de seara, cu zumzet de greieri si triluri de pasarele dar, pentru ca in padure mai traiesc si alte animale, am revenit in sat cu un ocol, prin iarba mare si floricele, pentru a prelungi plimbarea la apus. O experienta foarte faina, cu cântece si veselie