Jumătăţico, eu sunt încă tînăr pentru că aşa vreau să fiu şi încerc să îmbătrînesc tînăr

, deşi sunt convins că pentru o fetişcană la vreo 20 şi ceva sunt deja moş. Dar mie nici că-mi pasă, vorba cîntecului. Eu bătrîn o să mă consider cînd nu m-or mai duce capul şi/sau picioarele. Şi cum nu se ştie ca vîntul, bătrîneţea asta poate veni peste 1 an sau peste 10.
Din cunoştinţa mea (şi nu numai a mea) de marketing masculin îţi spun că m-am simţit atras, inclusiv vizual, şi de femei trecute binişor de 40. Cum eu sunt veşnicul căutător de echilibru, am constatat cît de superb ştiu să îmbine femeile trecute de 40 de ani avantajele şi dezavantajele vîrstei. Cumi ştiu să fie frumoase şi atrăgătoare în ciuda celor cîteva fire cărunte răsărite în păr şi micilor riduri de la colţul ochilor; cum ştiu să fie mature şi copilăroase în acelaşi timp, romantice şi serioase; cum ştiu să fie sexy nefiind îmbrăcate provocator; cum ştiu să facă să te simţi bărbat şi copil.
Dar deh, poate oi fi dintr-ăia cărora le place Mongolia fiindcă reuşeşte să vadă şi pădurea verde nu doar deşertul Gobi

Şi nici nu mă încadrez în categoria bărbaţilor care, ajunşi la o anumită vîrstă, au nevoie de o fetişcană lîngă ei ca să se simtă tineri. La mine funcţionează vorba aia: nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie. Aşa că mă duc în Mongolia să-i descopăr frumuseţile