Autor Subiect: Alegoriile ca unelte ptr schimbare...  (Citit de 18727 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
Răspuns: Alegoriile ca unelte ptr schimbare...
« Răspuns #45 : Marți, 22 Iunie 2010, 15:41 »
    Femeia, de al carei suflet s-a indragostit tinarul ofiter, era cu adevarat aceea in virsta, carunta si plinuta care, vazind dezamagirea din ochii lui, a vrut sa-l elibereze pe iubitul ei necunoscut de promisiunea unei intilniri ce ar fi devenit jenanta; si atunci a inventat povestea cu tinara aparuta intimplator in peisaj, tinara a carei indeletnicire e usor de presupus, dupa modul de abordare a ofiterului cind acesta a privit-o. E dureroasa renuntarea atunci cind realizezi ca nu ai nicio sansa, iti trebuie mult tact si diplomatie sa poti iesi din situatia respectiva.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #46 : Marți, 22 Iunie 2010, 16:11 »
femeia de care s-a indragostit tanarul ofiter nu era cea in varsta, carunta si plinuta, ci sora ei, o tanara blonda si subtire, care sedea la umbra si croseta. a vrut sa se asigure ca ofiterul nu e vreun invalid de razboi care baga groaza in dusmani si prieteni deopotriva >:(

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #47 : Marți, 22 Iunie 2010, 19:06 »
@pe_jumate: O femeie trecuta (chiar si bine) de 40 de ani e baba? Parc-am fi in neanderthal cind speranta de viata era de maxim 35 ani si 40 exceptiile  :D Ca virsta, consider un om baba, respectiv mos, incepind de pe la 65 de ani. Ca stare de spirit, stii bine ca sunt babe si de 25 de ani, chit ca arata bine  ;)

@all: Viata bate filmul e un truism deja. Sunt destule lucruri reale in viata ce par mai neverosimile decit cea mai incredibila fictiune :)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #48 : Marți, 22 Iunie 2010, 22:17 »
@saturn: nu te supara asa tare pe mine.. tu esti tanar inca iar eu vorbesc in (ceva) cunostinta de marketing la feminin.. o femeie dupa 40 e ca .. mongolia.. adica toata lumea stie ca e acolo, dar nobody cares to go visit.. sa mai si traduc?  :-*

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #49 : Marți, 22 Iunie 2010, 22:26 »
   Se spune ca dupa 40, unei femei numai vintul ii mai ridica fusta. Ei, uite de-aia umblu eu in pantaloni, poate-poate.....

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #50 : Marți, 22 Iunie 2010, 22:27 »
*** continuare la ce am scris mai sus ca sa nu sune atat de sinistru de insigurata femeia aia ***

ca sa-si rezolve insingurarile, femeia dupa 40 tre' sa aiba initiativa si sa-si ia ce merita ... prin insfacare, invaluire, etc.. in termeni atletici, stilul smuls si aruncat (in diverse locuri si, nu in ultimul rand, in pat, dupa caz)

Offline zinutz

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
« Răspuns #51 : Marți, 22 Iunie 2010, 22:38 »
... oare nici pt cei mai batraiori sa nu reprezentam o tentatie?????
... si eu care credeam ca.....  :'(
Cu drag

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #52 : Marți, 22 Iunie 2010, 22:52 »
Cei batriiori au dat in mintea copiilor, prefera copile.  :D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #53 : Marți, 22 Iunie 2010, 22:56 »
@zinutz: cei mai batraiori nu cauta "batraioare".. vezi cazuri celebre de oameni publici care isi schimba nevestele odata cu statutul social si masina ...

asa ca, asa cum zicea odata @ayouni si o corecta aiurea rasko: audaces fortuna iuvat, timidosque repellit.. norocul ii ajuta pe cei indrazneti si ii abandoneaza pe cei fricosi/timizi

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #54 : Marți, 22 Iunie 2010, 22:58 »
@eugenia110: cat de adevarat e acest lucru..

Cei batriiori *** prefera copile.  :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #55 : Marți, 22 Iunie 2010, 23:03 »
Jumătăţico, eu sunt încă tînăr pentru că aşa vreau să fiu şi încerc să îmbătrînesc tînăr  ;D, deşi sunt convins că pentru o fetişcană la vreo 20 şi ceva sunt deja moş. Dar mie nici că-mi pasă, vorba cîntecului. Eu bătrîn o să mă consider cînd nu m-or mai duce capul şi/sau picioarele. Şi cum nu se ştie ca vîntul, bătrîneţea asta poate veni peste 1 an sau peste 10.

Din cunoştinţa mea (şi nu numai a mea) de marketing masculin îţi spun că m-am simţit atras, inclusiv vizual, şi de femei trecute binişor de 40. Cum eu sunt veşnicul căutător de echilibru, am constatat cît de superb ştiu să îmbine femeile trecute de 40 de ani avantajele şi dezavantajele vîrstei. Cumi ştiu să fie frumoase şi atrăgătoare în ciuda celor cîteva fire cărunte răsărite în păr şi micilor riduri de la colţul ochilor; cum ştiu să fie mature şi copilăroase în acelaşi timp, romantice şi serioase; cum ştiu să fie sexy nefiind îmbrăcate provocator; cum ştiu să facă să te simţi bărbat şi copil.

Dar deh, poate oi fi dintr-ăia cărora le place Mongolia fiindcă reuşeşte să vadă şi pădurea verde nu doar deşertul Gobi ;D Şi nici nu mă încadrez în categoria bărbaţilor care, ajunşi la o anumită vîrstă, au nevoie de o fetişcană lîngă ei ca să se simtă tineri. La mine funcţionează vorba aia: nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie. Aşa că mă duc în Mongolia să-i descopăr frumuseţile ;) :-*

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #56 : Marți, 22 Iunie 2010, 23:08 »
@saturnianul: citindu-te, imi vine staruitor si energic in capatzana un singur gand.. trebuie sa emigrez pe saturn.. intragalacticule, aveti brosura cu informatii despre viza saturniana? cu ce sa incep? sa-mi vand masina si tricourile de firma? :-* ;) :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #57 : Marți, 22 Iunie 2010, 23:15 »
@pe_jumate: Nope, nu există nici viză şi nici broşură. Fiindcă Saturn e o planetă exclusivistă deşi poate veni aici oricine. Trebuie doar să nu-l ia ameţeala după ce începe să respire heliu  ;D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #58 : Marți, 22 Iunie 2010, 23:19 »
Tocmai am constatat că mi-a crescut primul fir de păr cărunt în cap. Şi nu e nici o alegorie. Mă duc să-mi tai venele pe lung şi să plîng în pungă  :D :D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #59 : Marți, 22 Iunie 2010, 23:21 »
@saturn: sa incep sa exersez cu aurolac? :-* ;) :D