Arhiva > Arhiva
Alegoriile ca unelte ptr schimbare...
zinutz:
@saturnianul: daca-i un singur fir alb e semn de noroc, daca's mai multe..... exista vopsea de par fara amoniac :D
..... iar cu venele.... mie mi-ar fi trebuit o duzina de lame ..... ;D
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 22 Iunie 2010, 23:19 --- Mă duc să-mi tai venele pe lung şi să plîng în pungă :D :D
--- Terminare citat ---
nu, saturn, nu ti le taia, lasa-ti-le lungi!
Saturnianul:
--- Citat din: zinutz din Marți, 22 Iunie 2010, 23:24 ---@saturnianul: daca-i un singur fir alb e semn de noroc, daca's mai multe..... exista vopsea de par fara amoniac :D
--- Terminare citat ---
Deocamdată am doar noroc, se pare. Amoniacul mai încolo cred :D
--- Citat din: zinutz din Marți, 22 Iunie 2010, 23:24 ---..... iar cu venele.... mie mi-ar fi trebuit o duzina de lame ..... ;D
--- Terminare citat ---
Gilette am auzit că sunt bune. Şi Wilkinson. Dar nu se merită. Costă atîtea lame şi murdăreşti covorul :D
Ayouni:
--- Citat din: EUGENIA110 din Marți, 22 Iunie 2010, 22:26 --- Se spune ca dupa 40, unei femei numai vintul ii mai ridica fusta. Ei, uite de-aia umblu eu in pantaloni, poate-poate.....
--- Terminare citat ---
stai asa, ca nu am inteles! adica vrei sau nu vrei? ca parca acel poate-poate exprima o dorinta... in acest caz, pune-ti fustita! ;)
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Marți, 22 Iunie 2010, 23:26 ---
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 22 Iunie 2010, 23:19 --- Mă duc să-mi tai venele pe lung şi să plîng în pungă :D :D
--- Terminare citat ---
nu, saturn, nu ti le taia, lasa-ti-le lungi!
--- Terminare citat ---
Nu pot! Calc pe ele şi mă doare!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă