Arhiva > Arhiva

Alegoriile ca unelte ptr schimbare...

<< < (13/14) > >>

zinutz:
@saturnianul: daca-i un singur fir alb e semn de noroc, daca's mai multe..... exista vopsea de par fara amoniac  :D

..... iar cu venele.... mie mi-ar fi trebuit o duzina de lame .....  ;D

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 22 Iunie 2010, 23:19 --- Mă duc să-mi tai venele pe lung şi să plîng în pungă  :D :D

--- Terminare citat ---

nu, saturn, nu ti le taia, lasa-ti-le lungi!

Saturnianul:

--- Citat din: zinutz din Marți, 22 Iunie 2010, 23:24 ---@saturnianul: daca-i un singur fir alb e semn de noroc, daca's mai multe..... exista vopsea de par fara amoniac  :D

--- Terminare citat ---

Deocamdată am doar noroc, se pare. Amoniacul mai încolo cred  :D

--- Citat din: zinutz din Marți, 22 Iunie 2010, 23:24 ---..... iar cu venele.... mie mi-ar fi trebuit o duzina de lame .....  ;D

--- Terminare citat ---

Gilette am auzit că sunt bune. Şi Wilkinson. Dar nu se merită. Costă atîtea lame şi murdăreşti covorul  :D

Ayouni:

--- Citat din: EUGENIA110 din Marți, 22 Iunie 2010, 22:26 ---   Se spune ca dupa 40, unei femei numai vintul ii mai ridica fusta. Ei, uite de-aia umblu eu in pantaloni, poate-poate.....

--- Terminare citat ---
stai asa, ca nu am inteles! adica vrei sau nu vrei? ca parca acel poate-poate exprima o dorinta... in acest caz, pune-ti fustita!   ;)

Saturnianul:

--- Citat din: Ayouni din Marți, 22 Iunie 2010, 23:26 ---
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 22 Iunie 2010, 23:19 --- Mă duc să-mi tai venele pe lung şi să plîng în pungă  :D :D

--- Terminare citat ---

nu, saturn, nu ti le taia, lasa-ti-le lungi!

--- Terminare citat ---

Nu pot! Calc pe ele şi mă doare!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă