Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Locuri pline de farmec: Matera, Alberobello, Polignano a Mare 20 -25 septembrie

<< < (3/6) > >>

Coroian Ana:
Buna,
as dori sa ma inscriu si eu la toate excursiile optionale,
multumesc,
ana coroian

krondia:
V-am trimis acum un email referitor, in special, la excursia optionala la Alberobello. Rog sa confirmati pâna cel târziu duminica seara.
Spuneti-mi sa va retrimit in caz ca nu ati primit (verificati inainte si in Spam).

Tariful pentru excursia optionala la Alberobello este 75 de Euro/ persoana, pentru un grup de  minim 10 persoane.
In cazul in care mergem si la Locorotondo, una dintre cele mai frumoase asezari din regiune, excursia costa 90 euro/persoana - trebuie sa fie toata lumea de acord.

Servicii incluse:

The Alberobello tour - 5/6 hours, English speaking guide and a private driver (2 different persons):

- pick-up from your stay in Bari;

- drive off the beaten paths through ancient olive trees;

- guided tour of Alberobello;

- visit inside a Trullo + visit of the Trullo church of Sant'Antonio;

- free time;

- return to your stay in Bari 5/6 hours after departure time + 1 ora daca mergem si la Locorotondo.

Agentia din Bari ne solicita un avans de 50 euro  - va rog sa achitati in contul agentiei Bon Voyage, pe cât posibil până luni, 29 august.

Perioada in care mergem este vârf de sezon, in plus,  cu câteva zile inainte, are loc si o competitie sportiva internationala si preturile la alte agentii au crescut foarte mult.

Este o zona frumoasa, care merita explorata, am ales sa evitam drumurile de mare viteza, preferandu-le pe cele mai puțin circulate si mai pitoresti.

Stiu ca asteptati cu nerabdare excursia dar a mai ramad puțin..
Urmariti in continuare forumul, aici voi scrie in caz ca mai apar noutati.

Silvia1234:
Buna ziua,
Confirm si eu inscrierea la toate optionalele.
Multumesc!

Coroian Ana:
buna ziua,
eu sunt de acord si cu excursia la Locorotondo,asta in cazul in care se va organiza ,

krondia:
Multumesc pentru raspunsurile prompte.
Toata lumea a optat pentru excursia optionala la Alberobello & Locorotondo  *|*

Detalii despre celalalte obiective din program putin mai aproape de plecare, in urmatoarele 2 saptamani voi fi plecata cu 2 grupuri SC.

Până atunci, zile faine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă