Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, la sfarsit de vara. 8 - 11 septembrie 2022

<< < (2/4) > >>

krondia:
Revin si aici cu impresii din excursia din mai, prea a fost frumos -  puteti citi mai mult aici: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3555.15.html

Am fost primiti foarte bine peste tot, deja suntem de-ai acasei atât la Danube Village Resort unde ne vom petrece sejurul, cât și la Horezu, la Dubova, la Moldova Veche.
Sunt oameni primitori, de incredere, cu care colaborăm deja de câțiva ani, avem transport si ghidaj privat cu barca atât in croaziera de la Cazane cât și la Insula Cailor Sălbatici.

In premiera, in mai am făcut și două drumeții plăcute, ușoare, la două cascade spectaculoase, mai puțin cunoscute. Vom merge si in toamnă, mi-au plăcut foarte mult si se ajunge usor. 
Tot ca noutate, sâmbătă dimineața am făcut si o plimbare pe jos până în satul învecinat, am trecut si pe la mănăstirea Gornea unde ne-am aprovizionat cu tot felul de bunătăți și am vizitat inclusiv cea mai mare plantație organică de căpșuni din zonă :)

Apusul la Coronini, in apropierea Insulei Cailor sălbatici, este grozav, concurează cu cel care poate fi admirat de pe pontul resortului unde suntem cazati :)

Voi reveni cu mai multe detalii mai aproape de actiune, veti primi si un email referitor la activitatile optionale si mese.

Minunate locuri, la care merită ajuns cel puțin o dată-n viață.

Priviti fotografiile si imi veti da dreptate.

Cine mai vine cu noi?  *|*

Iordan Marieana:
Vreau sa merg in aceasta excursie. Este cineva care vine din zona Galati - Braila? As avea cu cine sa merg

admin:
Locatia in care veti sta si de aceasta data:

krondia:
La Svinița au inceput să se coacă smochinele  *|*

Ca in fiecare an, vom mânca pe saturate smochine proaspete, direct din livadă. Nu costa nimic, doar trebuie sa le culegem noi   :smitten:

Si, desigur, vom degusta si dulceața, lichiorul, țuica de smochine, preparate simplu, dupa metode tradiționale, pentru a se păstra intreaga savoare a fructelor.

Clisura Dunarii este o zona frumoasa, unica in România, o experienta de trait cel putin o dată in viata.

anca_b:
Salutare la toata lumea.

M-am inscris si eu. Problema este ca nu stiu cum reusesc sa ajung din Brasov la benzinaria Mol la 05.50. Mai vine cineva din Brasov, sau trece prin? Please!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă