Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Clisura Dunarii, la sfarsit de vara. 8 - 11 septembrie 2022
krondia:
--- Citat din: anca_b din Luni, 22 August 2022, 12:21 ---Salutare la toata lumea.
M-am inscris si eu. Problema este ca nu stiu cum reusesc sa ajung din Brasov la benzinaria Mol la 05.50. Mai vine cineva din Brasov, sau trece prin? Please!
--- Terminare citat ---
Salut!
Eu voi veni din Brasov impreuna cu Gabriela din Mures cu o zi inainte. Ne vom caza in Bucuresti, aproape de locul de plecare. Pensiunea unde stam este epuizata acum, o alta varianta ar fi hotelul Visconti.
Din Brasov se poate ajunge noaptea la Bucuresti doar cu microbuzele de aeroport dar nu recomand, de la aeroport se mai face cel puțin o ora pâna in cartierul Militari de unde plecam, este una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti.
In plus, trenurile au frecvent intarzieri, in caz ca mai sunt persoane care vor sa vina cu trenul la Bucuresti.
Cel mai bine este sa anuntati aici daca va cazati in Bucuresti si sa impartiti cu cineva costurile.
anca_b:
Multumesc Diana.
Cred ca am rezolvat. O sa stau in West Gate peste noapte si vin cu primul metrou la intalnire. :) :-*
krondia:
West Gate este o optiune foarte buna, este chiar vizavi de statia de metrou de la Preciziei, la o statie de metrou fața de Pacii.
Am stat aici de foarte multe ori, conditiile de cazare sunt foarte bune.
Cine mai vine cu noi?
anca_b:
Gabriela din Mures si Diana, ma luati si pe mine din Brasov, in 7 septembrie?! ::) :yeah:
Diana, la West Gate stau in camera nepoatei mele care lucreaza in Bucuresti, deci nu mai e nimeni din grup cu mine.
krondia:
V-am transmis acum un email referitor la optiunile de cina de la resort (daca doriti meniu peste/carne, nu este inclus in costul excursiei), pranzul la Eibenthal si activitatile optionale la care veti participa.
Va rog să imi trimiteti răspunsul până luni 05 septembrie, până atunci voi fi plecata din tara.
Plimbare cu barca la Cazanele Dunarii: 50 lei, circa 1 ora si optional 6 lei vizitare Pestera Veterani
Excursie la Insula Cailor: 50 lei circa 2 - 3 ore, include traversarea cu barca
Momentan, localitatile din care veniti sunt: Bucuresti (5), Mures (2), Harghita, Timis, Covasna, Slobozia, Covasna, Baia Mare, Brasov.
Anuntati pe forum din ce zone veniti, poate calatoriti impreuna sau impartiti cheltuielile de cazare.
Nu va recomand sa veniti in Bucuresti cu trenul in dimineata plecarii intrucat majoritatea au intarzieri.
Anca, te voi pune in legatura cu cei care mi-au spus ca trec prin Brasov, eu inca nu stiu cum voi pleca spre Bucuresti.
Spor la pregatiri!
Numai mâine nu-i poimâine..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă