Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimani cu echitatie, rafting si drumetii. 28 - 31 iulie 2022
CrisMeg:
Bună,
Eu vin din Iași, dacă vine cineva cu mașina și mai sunt locuri, va rog sa ma anunțați.
Mulțumesc!
Ramona Revencu:
Buna tuturor! :)
Ma bucur mult ca am revenit in gașca veselă si abia astept sa ne (re)vedem, cu veselie si chef de distractie! *|*
Intrebare pentru Lidia si Andrei:-)
Eu si Luminita C. vom veni joi dimineata cu trenul din Bucuresti, dar facem destul de mult; ajungem in Vatra Dornei la 15:15. Am vazut ca prima zi incepe la ora 14:00 cu Domeniul Cailor Bucovina. Cum putem ajunge acolo? As vrea sa nu ratez plimbarea cu caluții...:-))
Multumesc! Lidia, Andrei, mi-a fost tare dor de voi! :smitten:Abia astept sa ne revedem!
Week-end fain tuturor! Pupici din București!
Ioana Preda:
Ziua buna!
Sunt interesata de un loc in aceasta excursie; daca renunta cineva, rezolvam imediat! :)))
Ioana Preda
0745094037
lidia.Iasi:
--- Citat din: Ramona Revencu din Vineri, 01 Iulie 2022, 10:25 ---Buna tuturor! :)
Ma bucur mult ca am revenit in gașca veselă si abia astept sa ne (re)vedem, cu veselie si chef de distractie! *|*
Intrebare pentru Lidia si Andrei:-)
Eu si Luminita C. vom veni joi dimineata cu trenul din Bucuresti, dar facem destul de mult; ajungem in Vatra Dornei la 15:15. Am vazut ca prima zi incepe la ora 14:00 cu Domeniul Cailor Bucovina. Cum putem ajunge acolo? As vrea sa nu ratez plimbarea cu caluții...:-))
Multumesc! Lidia, Andrei, mi-a fost tare dor de voi! :smitten:Abia astept sa ne revedem!
Week-end fain tuturor! Pupici din București!
--- Terminare citat ---
Buna, Ramona! Si eu abia astept sa ne revedem :) O sa fie o gasca faina in Calimani.
Nu pierzi programul la caluti. Suntem 28 si, in functie de nr de doritori, trebuie sa programam pe grupe, joi si duminica. echitatia
Va trimit pe email si o sa scriu si aici oferta de echitatie si rafting pentru a le putea organiza din timp. :thumbup:
lidia.Iasi:
V-am transmis un e-mail cu activitatile optionale (echitatie si rafting). Astept raspunsurile voastre pe adresa lidiamandache5@gmail.com
Voi fi plecata pana pe 25 iulie in Azore si Madeira asa incat nu voi putea raspunde la telefon. Daca mai aveti intrebari, scrieti pe forum si voi incerca sa raspund cat pot de repede
Echitatie:
A. in manej - 100lei/ 1 ora (pentru incepatori)
B. traseu pe poteca - 150 lei/1,5 ore/ grup de 5 persoane (pentru cei care au putina experienta)
Daca optati pentru echitatie, mentionati si ora la care ajungeti joi si la care trebuie sa plecati duminica.
Rafting:
- 120 lei/persoana (include echipamentul). Se face pe Bistrita, in barci in care incap 12-16 persoane, dureaza 2 ore
Chiar daca nu vreti sa calariti puteti veni la manej sa vedeti frumosii caluti frizieni sau puteti face o plimbare cu sareta.
Legat de transportul pana la pensiune, anuntati din ce zone veniti, daca mai puteti lua pe cineva.
Daca veniti cu trenul, din gara la pensiune sunt 8 km. Va puteti grupa si lua un taxi. Intre 15.00 - 15.30 pot asigura un transfer de la gara la pensiune
Sa ne vedem cu bine :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă