Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe drumul "Baltagului" 25 - 27 februarie 2022
Mirelaelena:
Buna ziua,
Este cineva din Bucuresti ? Si ar putea sa ma preia ? Eu vin din Mangalia .
Sau daca exista alta varianta convenabila , va rog sa-mi comunicati .
Multumesc mult ;) :flori:
lidia.Iasi:
--- Citat din: Mirelaelena din Luni, 14 Februarie 2022, 11:16 ---Buna ziua,
Este cineva din Bucuresti ? Si ar putea sa maeia ? Eu vin din Mangalia .
pr
Sau daca exista alta varianta convenabila , va rog sa-mi comunicati .
Multumesc mult ;) :flori:
--- Terminare citat ---
Buna, Mirela! Iti trimit un nr de telefon pentru a te pune in legatura cu un participant care te poate lua din Bucuresti.
lidia.Iasi:
Au aparut 2 locuri libere din renuntari Pentru inscrieri adresati-va agentiei
Mai jos gasiti zonele din care vin participantii la aceasta excursie, in cazul in care aveti nevoie de grupaje pe masini:
12 Iasi
1 Craiova
1 Constanta
1 Tg Mures
1 Timisoara
1 Roman
1 Tg Neamt
2 Vrancea
2 Suceava
lidia.Iasi:
V-am trimis un e-mail cu detalii privind iesirea din acest weekend. Va rog sa-mi trimiteti raspuns privind optiunile pentru cina si pranz, cat si daca doriti sa inchiriati ATV.
In afara de echipamentul pentru drumetie, nu uitati costumul de baie si slapii!
Sopr la pregatiri si drum bun maine! :thumbup:
costi31:
Bună tuturor , mi-a plăcut mult drumeția pe Drumul Talienilor , zăpada proaspătă a fost un mare plus O0 De altfel chiar mă gandesc să revin la acea pensiune care este frumos decorată , camere mari , condiții excelente . Pe timpul verii au și șezlonguri afară pe lângă piscină și alte facilități . Mă gândesc cum ar fi cu bicicleta prin împrejurimi sau un bullcart dacă ar fi deschisă pârtia .
Mulțumesc ghidușului nostru pt. grijă și răbdare , Clubului pt. organizare și participantilor cu bună dispoziție ! :thumbup: :flori:
Primăvara frumoasă ! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă