Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022

<< < (2/5) > >>

irinab:
Salut.
Ar fi cineva care pleaca din Cluj ca sa ne grupam si sa ajungem sa vizitam si Muzeul etnografic Haszmann Pal din localitatea Cernat + restul opririlor pana la pensiune?
Multumesc
Irina

krondia:

--- Citat din: irinab din Miercuri, 20 Iulie 2022, 15:57 ---Salut.
Ar fi cineva care pleaca din Cluj ca sa ne grupam si sa ajungem sa vizitam si Muzeul etnografic Haszmann Pal din localitatea Cernat + restul opririlor pana la pensiune?
Multumesc
Irina

--- Terminare citat ---

Ar exista si varianta sa va conectati din Brașov la microbuzul care vine de la Bucuresti.

krondia:

--- Citat din: Dr.VladM din Vineri, 17 Iunie 2022, 04:13 ---Interesant  :applause:
Astept sa se mai stranga lume !  :D

--- Terminare citat ---

In prezent mai sunt câteva locuri disponibile dar si inscrieri.

In cazul in care sunteti hotarâti sa participati la excursii, va recomand sa va inscrieti si, mai ales, sa va asigurati locul achitând din timp avansul.  Pe de o parte pentru a nu se ajunge la overbooking - cum s-a intamplat, din pacate, in mai multe cazuri dar si pentru a ne asigura ca ocupam unitatile de cazare in exclusivitate. Efectuati plata, pe cât posibil, cel târziu cu o saptamana inainte.

Pensiunea Mountain Rest de lânga Miercurea Ciuc este o adevarata oaza de racoare, foarte cautata in aceasta perioada torida.

Uitati câteva fotografii cu ciubarul cu apa sarata, unul dintre punctele forte ale pensiunii, pe lânga conditiile bune de cazare si masa.

Cine mai vine cu noi?

Elineea:
Buna ziua! Sunt "boboc" aici pe grup si in club. As dori sa ma alatur grupului din Brasov. Imi puteti spune ora cu aproximatie, locul exact si un numar de telefon, pentru urgente si loc de lasat masina? Mulțumesc!

krondia:

--- Citat din: Elineea din Marți, 26 Iulie 2022, 18:52 ---Buna ziua! Sunt "boboc" aici pe grup si in club. As dori sa ma alatur grupului din Brasov. Imi puteti spune ora cu aproximatie, locul exact si un numar de telefon, pentru urgente si loc de lasat masina? Mulțumesc!

--- Terminare citat ---

Bine ai venit!

Locul de conexiune la Brasov este trecut in prezentarea excursiei:

Traseu microbuz:
București - Ploiești (benzinăria Petrom de pe DN1, zona Metro) - Predeal – Benzinăria Lukoil Săcele, Calea Bucuresti 9 (ieșirea din Brașov spre București, lângă hotel Ramada) - Centura Brașov -  Cernat – Târgu Secuiesc – Miercurea Ciuc

Masina se poate lasa in zona hotelului Ramada.

La Brasov microbuzul ajunge in conditii normale de trafic in jur de 08:30 insa depinde foarte mult de traficul de pe Valea Prahovei.

Telefonul meu de contact este trecut pe site, trebuie doar sa dai click pe numele meu.

Cine mai vine cu noi?  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă