Autor Subiect: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022  (Citit de 3166 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« : Luni, 06 Decembrie 2021, 16:33 »
INFORMATII PLECARE

Microbuz: B 530 NEW
Sofer: Sorin Tel 0761/669812
Plecare ora 06:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu

Pt conexiuni urmariti traseul si sunati soferul doar in dimineata  plecarii.





color=purple]Tarif[/color]: 780 lei/ persoana

Rezervari: https://singlescamp.ro/trip/excursie-ozon-voie-buna

Perioada de desfasurare: 05/08/2022 - 07/08/2022

Cazare: Mountain Rest Panzio Miercurea Ciuc

Grup de: 22 persoane

Descrierea serviciilor

Servicii incluse:
•   cazare x 2 nopti la o pensiune de 3* - in camera dubla, cu paturi separate, impreuna cu inca o persoana de acelasi sex
•   transport cu microbuzul spre destinatie pe ruta: București - Ploiești (benzinăria Petrom de pe DN1, zona Metro) - Predeal – Benzinăria Lukoil Săcele, Calea Bucuresti 9 (ieșirea din Brașov spre București, lângă hotel Ramada) - Centura Brașov -  Cernat – Târgu Secuiesc – Miercurea Ciuc
•   transport de retur pe ruta: Miercurea Ciuc – Lăzărești – Băile Tușnad - Sfântu Gheorghe – Brașov (centura) – Predeal – Ploiești – București (atentie nu este acelasi ca si la la dus)
•   transport zonal 2 zile
•   2 x mic dejun
•   ciubar cu apa calda, 3-4 ore x 1 zi
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
x     mese de pranz si cina*
x     plimbare cu căruța la Lăzărești, include picnic tradțional, circa 100 de lei/persoană
x     vizită atelierul de turtă dulce din Târgu Secuiesc 10 lei/persoană
x     intrari la obiective
x     alte servicii care nu sunt mentionate la incluse
x     cheltuieli personale
x     informare si incadrare in conditiile sanitare si medicale de calatorie.

* Pentru cina: sambata se va organiza outdoor, un ceaun cu gulas - portia costa 32 lei/persoană, iar in prima seara, veti avea o masa de grup, fel de baza + desert = 50 lei/persoană.

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Diana Lupu  0720/048744

Ce vedem in aceasta calatorie: Stațiunea montană Harghita Băi, Orașul Târgu Secuiesc și Atelierul de turtă dulce
Muzeul etnografic din Cernat, zona Tușnad - intr-o plimbare cu caruta, Mănăstirea franciscană Șumuleu-Ciuc

Profilul si tipul excursiei: Relaxare, plimbare in natura, un program plin si foarte interesant, socializare si voie buna.

Cui se adreseaza ca profil de participant: persoane care-si doresc sa iasa la aer curat, ozonat, care vor sa viziteze tara in compania unui grup de socializare.

Recomandare Echipament sport, lejer, încălțăminte închisă, o haina mai groasa pentru ca la munte este rece seara chiar si vara.

Trebuie sa aveti la voi:

•   Document de identitate: carte de identitate
•   Documente medicale -  in conditiile in care, la nivel national,  incepand cu data de 8 martie se iasa din Starea de Alerta si ca efect sunt anulate sau in curs de anulare majoritatea restrictiilor medical-sanitare, organizatorii si agentia Bon Voyage srl NU limiteaza in nici un fel inscrierile. Nu conditionam in nici un fel inscrierea, facem insa precizarea ca in situatia in care mai exista sau reapar restrictii trebuie sa va informati si sa fiti siguri ca le puteti respecta. Noi ca organizatori si agentia turistica suntem nevoiti sa respectam regulile date prin ordonante si decizii locale si sa limitam accesul celor care nu se incadreaza in acestea. Imposibilitatea de participare a unei persoane rezervate din motive independente de agentia turistica si de organizatori nu se poate invoca drept motivatie de neprezentare, cu solicitare de rambursare a sumelor achitate. Noi nu avem nici o vina ca cineva nu se poate incadra si deci nu ni se poate imputa ceva sau solicita sa rambursam banii incasati. Responsabilitatea este 100% a persoanei rezervate.

Programul excursiei

Ziua 1. 5 august 2022 Cernat si Târgu Secuiesc Turta Dulce din Targu Secuiesc

Ora 05:45 întâlnirea cu grupul în București, Statia Petrom Aurel Vlaicu vizavi de statia de metrou Aurel Vlaicu.
La ora 06:00 se pleacă din București.
Vă rugăm nu întârziați, se va pleca la ora comunicată. Ne așteaptă un drum lung, un program dens, nu ne permitem întârzieri.

Traseu microbuz:
București - Ploiești (benzinăria Petrom de pe DN1, zona Metro) - Predeal – Benzinăria Lukoil Săcele, Calea Bucuresti 9 (ieșirea din Brașov spre București, lângă hotel Ramada) - Centura Brașov -  Cernat – Târgu Secuiesc – Miercurea Ciuc
335 km
La punctul de conexiune din Brașov se poate ajunge cu autobuz direct, de la gara Brașov.
Contactați însoțitorul de grup dacă aveți nevoie de mai multe informații privind modul în care puteți ajunge la locul de întâlnire sau unde puteți lăsa mașinile personale.

Prima oprire pentru vizită o vom face la Muzeul etnografic Haszmann Pal din localitatea Cernat, județul Covasna. În condiții de trafic normal am ajunge în jurul orei 10:00.

Muzeul etnografic Haszmann Pal

Fostul conac Domokos Gyula, care gazduieste Muzeul etnografic, a luat nastere în anul 1974 datorita initiativei dascalului Haszmann Pal, cel care a colectionat obiecte traditionale din zona si, cu ajutorul autoritatilor, a pus bazele unei sectii a Muzeului National Secuiesc.
În acest muzeu, amenajat într-un conac și în livada din jur care are aproape două hectare, pot fi văzute câteva mii de obiecte datând din secolele XVII – XIX: de la porți monumentale secuiești, mori de apă, unelte agricole, case tradiționale din lemn, până la mobilier, gramofoane, telefoane și lăzi de zestre.

Cele mai atractive piese sunt utilajele agricole, unele datând din secolul al XVII- lea. Acestea formeaza cea mai mare colectie de acest tip din Transilvania, o parte dintre exponate fiind perfect functionale si astazi.

Printul Charles de Wales este unul dintre oaspeții de seamă care au ajuns aici, îi vom putea vedea semnătura în cartea de onoare a muzeului.

De la Cernat ne îndreptăm spre Târgu Secuiesc, sunt doar 10 km.

Târgu Secuiesc



O scurtă plimbare prin Târgu Secuiesc, cunoscut și ca orașul breslelor, cizmarilor și al curților. Vedem Primăria, cea mai importantă clădire din centrul orașului, construită în anul 1907, Casa de cultură Vigado pe fațada căreia se găsește stema orașului, statuia lui Gabor Aron, legendarul turnător de tunuri.
Doar la  Târgu Secuiesc, oraș cu străduțe înfundate de piață și fără fortificație, s-a păstrat sistemul curților interioare, unic în Europa Centrală.
 Dacă timpul ne permite, intrăm și la Muzeul de Istorie a Breslelor (bilet de intrare 10 lei in 2021), un muzeu născut din dorinţa comunităţii locale de a conserva memoria breslelor şi asociaţiilor meşteşugăreşti care şi-au pus amprenta pe modul de viaţă al localnicilor şi pe fizionomia întregului oraş.

Masa de prânz o vom lua la Târgu Secuiesc, meniu tip grup.

Încheiem vizita în Târgu Secuiesc la Atelierul de turtă dulce.

Atelierul de turtă dulce din Tîrgu Secuiesc



Povestea turtei dulci începe în anul 1880 și faima acesteia a depășit granițele țării. Familia Szántó pune preț pe tradiții și obiceiuri, rețeta turtei dulci fiind transmisă din generație în generație.

La Târgu Secuiesc, forma tradițională este inimioara cu oglindă. Se spune că băiatul aduce acest cadou și, dacă fata se uită în oglinjoara de pe turta dulce, va începe o frumoasă poveste de dragoste.
Vom avea ocazia să aflăm tainele preparării vestitei turte dulci dar și să achiziționăm aceste produse meșteșugite, de o savoare aparte.

De la Târgu Secuiesc ne îndreptăm spre cazare prin Pasul Cașin. Sunt circa 75 km pe care îi parcurgem in aproximativ o oră jumătate.

Urmează cina, răsfăț la ciubăr..

Avem inclusă o ședință de 3 ore în ciubăr, nu uitați costumul de baie, un prosop, șlapi.
Alte activități sunt disponibile contra cost: saună, închiriere biciclete, există un teren pentru tenis de câmp, teren de fotbal.

Ziua 2. 6 august 2022 Șumuleu, Miercurea Ciuc și Băile Harghita
Micul dejun, mergem la Șumuleu Ciuc, sunt doar 15 km și apoi la Miercurea Ciuc.

Șumuleu Ciuc



Șumuleu Ciuc este un cartier al municipiului Miercurea Ciuc, județul Harghita.
Mănăstirea de la Șumuleu Ciuc aparţine franciscanilor observanţi, iar hramul este cel al Sfintei Fecioare Maria. Lăcașul datează din prima jumătate a secolului XV, când călugării franciscani au construit o biserică în stil gotic, care, în următoarele patru secole, a fost transformată, completată şi reconstruită de mai multe ori.

Cu toate că vechea mănăstire a trecut prin multe, inclusiv incendierea de către tătari, statuia Fecioarei şi altarul Sfântului Anton au rămas neatinse de flăcări. Statuii îi sunt atribuite puteri tămăduitoare şi tot mai multe persoane vin la Şumuleu pentru a-i cere ajutorul. Cu această ocazie a apărut și pelerinajul de Rusalii, iar la sfârşitul secolului al XVIII-lea apare ideea construirii unei biserici de dimensiuni mai mari care să facă față numărului mare de pelerini.
Statuia făcătoare de minuni a Maicii Domnului, sculptată în lemn de tei, este cea mai mare de acest fel din lume.
Statuia o reprezintă pe Fecioara Maria învăluită în razele soarelui, având la picioare globul pământesc şi luna şi purtând în jurul capului o coroană formată din 12 stele.

Pelerinajul cu ocazia Rusaliilor catolice are o tradiție de aproape cinci secole și atrage sute de mii de pelerini din toată lumea. Ei vin să se închine la statuia făcătoare de minuni a sfintei Fecioare Maria, să se roage pentru sănătate şi bunăstare. Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc a fost vizitat în anul 2019  de Papa Francisc, cu acest prilej fiind scoasă din biserică statuia făcătoare de minuni a Maicii Domnului pentru prima dată după cel de-al Doilea Război Mondial.
Suveranul Pontif a oficiat atunci o slujbă închinată Fecioarei Maria şi a oferit un trandafir de aur sanctuarului marian, aşa cum face când merge la locurile de pelerinaj dedicate Maicii Domnului.

Miercurea Ciuc



Numele orașului Miercurea Ciuc este atestat pentru prima dată sub forma Csíkszereda într-o scrisoare din anul 1558, cu referire la târgurile săptămânale ținute aici în zilele de miercuri.

Vizităm centrul vechi și cetatea Miko, cel mai vechi și mai important monument istoric al orașului Miercurea Ciuc, în care funcționează Muzeul Secuiesc al Ciucului.

Muzeul Secuiesc al Ciucului
Bilet de intrare în 2021: 15 lei

Construirea cetății Miko începe la 26 aprilie 1623 din ordinul lui Francisc Mikó (1585-1635), consilier al principelui Gabriel Bethlen, diplomat, cronicar, căpitan al scaunului Ciuc. Cetatea este reconstruită în forma actuală între anii 1714-1716 sub conducerea generalului imperial contele Stephan Steinwille, eveniment atestat și de inscripția în piatră așezată deasupra porții de intrare a cetății.

Muzeul prezintă 400 de ani de istorie: o expoziție ce începe cu istoria Castelului, cu prezentarea obiectelor găsite de arheologi, unele elemente arhitectonice fiind păstrate la locul original, dar și diverse materiale video captivante. Muzeul cuprinde și piese de istorie și arheologie, precum tezaurul dacic de argint descoperit la Sâncrăieni-Ciuc, costume populare, țesături, cusături, ceramică, sculpturi și picturi medievale, desene și acuarele. În muzeu se găsește și o colecție de carte veche ce provine de la Biblioteca Franciscană din Șumuleu-Ciuc.

Masa de prânz o luăm în Miercurea Ciuc, fiecare unde dorește.

Revenim la pensiune, timp liber pentru relaxare.

Opțional, putem da o fugă și la Harghita Băi, sunt doar 10 km de la pensiune.

Băile Harghita

 

Staţiunea Băile Harghita, localitate balneoclimaterică montană, se află la 20 km distanţă de Miercurea Ciuc, în judeţul Harghita, la peste 1.300m altitudine, fiind cunoscută pentru mofetele de aici, pentru apele minerale cu proprietăți curative şi pentru condiţiile favorabile sporturilor de iarnă.

Facem o plimbare prin statiune, profităm de aerul puternic ozonat de munte si apoi revenim la pensiune.

Cina, ne bucuram de atmosfera de grup.

Ziua 3. 7 august 2022 Plimbare cu caruta in Tinutul Vulcanilor
Micul dejun, eliberăm camerele, plecăm spre București, cu oprire în apropierea Băilor Tușnad.

Miercurea Ciuc – Lăzărești – Băile Tușnad - Sfântu Gheorghe – Brașov (centura) – Predeal – Ploiești – București
300 km

Plimbare cu căruțe trase de cai în pădurile sălbatice din Ținutul Vulcanilor



Vom face o plimbare cu căruţe trase de cai în Lăzăreşti, un sat medieval din secolul al XIII-lea şi prin pădurile sălbatice din Ținutul Vulcanilor.
În timpul excursiei vom face o călătorie în timp pe urmele mistreţilor şi urşilor, aproximativ 16 km dus-întors.  Vom face o pauză pe muntele Hegyesteto (Vârful Ascuțit), unde ne asteaptă o privelişte fermecătoare asupra bazinul Ciucului. Vom degusta ape minerale de la izvor și vom vizita un observator de animale sălbatice, după care o să ne bucurăm de un picnic tradiţional în natură, cu bucate din partea locului și pălincă pentru buna dispoziție.
La întoarcere vom vizita mofeta şi baia tradiţională Nyír, admirând activitatea postvulcanică, care se manifestă şi azi sub forma apelor minerale carbogazoase, nămol şi gaze cu proprietati curative.

Această activitate costă in jur de 100 de lei /persoană și durează circa 3-4 ore.
Echipament sport, încălțăminte închisă
Pentru toate activitatile: echipament sport, lejer, o haina mai groasa.
La munte este rece seara chiar si vara.

Aceasta este ultima activitate a excursiei, ne îndreptăm spre București, mai sunt 255 km.
Sosire în București după orele 20:00, în funcție de trafic.

Programul excursiei poate suferi modificari datorita unor situatii independente de organizatori si agentie turistica (vreme, probleme in trafic, nefunctionalitati ale furnizorilor de servicii etc). Modificarile sunt decise de insotitorul de grup si comunicate grupului.

Nota După ce grupul este complet, veți primi de la însoțitorul de grup un email referitor la activitatile optionale si alte detalii privind programul excursiei.
Vă rugăm să nu sunați în agenție, urmăriți forumul, veti afla în timp util toate informatiile de care aveti nevoie.

Despre locatie: Pensiunea Mountain-Rest Panzio



Pensiunea Mountain Rest se găsește in inima naturii, chiar la marginea pădurii, într-un decor autentic de munte, în apropierea satului de vacanță Piriscke.
Este o locație izolată, foarte liniștită, departe de aglomerația și agitația orașelor.
Magazine și alte atracții se găsesc în Miercurea Ciuc, la circa 10 km distanță.

Revenim pentru a doua oara in aceasta locatie deosebita care a placut foarte mult in vara anului 2021. Va veti bucura din nou de aerul ozonat al padurii care o inconjoara, de rasfatul la ciubar si de intimitate.

Calficativul mediu in urma review-urilor: SUPERB. Iata ce spun cativa dintre cei care i-au trecut pragul si i-au fost oaspeti:

"Un loc de vis in inima naturii. Linistea, peisajul, drumul prin padure au fost exceptionale. La fel si camera - foarte calduroasa si curata, iar privelistea de vis. Micul dejun bun si suficient, iar personalul foarte amabil. Noi ne vom intoarce cu siguranta la aceasta pensiune!"

"Pensiunea este amplasată în mijlocul munților. Linistea si priveliștea te face sa te simti răsfățat. Atât serviciile hoteliere f.bune cat și personalul.La restaurant servicii promte. Ne-am bucurat ca am ajuns aici. Sigur o sa revenim. Felicitam Montain Rest."

 :oops: Inainte de a va inscrie cititi informatiile de mai jos (cu click pe fiecare). Inscriindu-va in aceasta excursie intelegem ca le-ati parcurs si ati acceptat conditiile si regulile noastre:

•   Reguli pentru membrii clubului
•   De stiut – mai ales daca sunteti prima oara cu noi.
•   Conditii de participare in perioada COVID19
•   Rolul insotitorului de grup
•   Cum va informati ulterior rezervarii
•   Reguli in timpul calatoriei
•   Contract cu agentia de turism Bon Voyage
•   Renuntarea unilaterala la o excursie

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #1 : Joi, 07 Aprilie 2022, 16:39 »
Am deschis rezervarile. Inscrierile se fac aici: https://singlescamp.ro/trip/excursie-ozon-voie-buna

Offline Dr.VladM

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #2 : Vineri, 17 Iunie 2022, 04:13 »
Interesant  :applause:
Astept sa se mai stranga lume !  :D

Offline ica_pitesti

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #3 : Luni, 20 Iunie 2022, 21:19 »
Buna seara! Eu sunt nou intrata in grup si imi doresc sa fac iesiri cu acest grup. Ma intereseaza excursia dar este cineva care trece prin Pitesti si ma poate lua si pe mine? Mi-as fi dorit sa merg si in Maramures dar transportul pana la destinatie m-a descurajat.Trebuie sa ma obisnuiesc putin cu acest partaj auto :) Astept un semn. Multumesc! O seara buna!

Online krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1480
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #4 : Miercuri, 20 Iulie 2022, 09:45 »
Buna seara! Eu sunt nou intrata in grup si imi doresc sa fac iesiri cu acest grup. Ma intereseaza excursia dar este cineva care trece prin Pitesti si ma poate lua si pe mine? Mi-as fi dorit sa merg si in Maramures dar transportul pana la destinatie m-a descurajat.Trebuie sa ma obisnuiesc putin cu acest partaj auto :) Astept un semn. Multumesc! O seara buna!

Bine ai venit, @ica!
Aceasta excursie este tip circuit, se pleaca din Bucuresti cu microbuzul.

Daca te uiti cu atentie, vei vedea in prezentarea excursiei la Transport, mentiunea Autocar.

Gasesti toate detaliile in descrierea excursiei.

Offline irinab

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #5 : Miercuri, 20 Iulie 2022, 15:57 »
Salut.
Ar fi cineva care pleaca din Cluj ca sa ne grupam si sa ajungem sa vizitam si Muzeul etnografic Haszmann Pal din localitatea Cernat + restul opririlor pana la pensiune?
Multumesc
Irina

Online krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1480
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #6 : Miercuri, 20 Iulie 2022, 20:30 »
Salut.
Ar fi cineva care pleaca din Cluj ca sa ne grupam si sa ajungem sa vizitam si Muzeul etnografic Haszmann Pal din localitatea Cernat + restul opririlor pana la pensiune?
Multumesc
Irina

Ar exista si varianta sa va conectati din Brașov la microbuzul care vine de la Bucuresti.

Online krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1480
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #7 : Miercuri, 20 Iulie 2022, 20:53 »
Interesant  :applause:
Astept sa se mai stranga lume !  :D

In prezent mai sunt câteva locuri disponibile dar si inscrieri.

In cazul in care sunteti hotarâti sa participati la excursii, va recomand sa va inscrieti si, mai ales, sa va asigurati locul achitând din timp avansul.  Pe de o parte pentru a nu se ajunge la overbooking - cum s-a intamplat, din pacate, in mai multe cazuri dar si pentru a ne asigura ca ocupam unitatile de cazare in exclusivitate. Efectuati plata, pe cât posibil, cel târziu cu o saptamana inainte.

Pensiunea Mountain Rest de lânga Miercurea Ciuc este o adevarata oaza de racoare, foarte cautata in aceasta perioada torida.

Uitati câteva fotografii cu ciubarul cu apa sarata, unul dintre punctele forte ale pensiunii, pe lânga conditiile bune de cazare si masa.

Cine mai vine cu noi?








Offline Elineea

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #8 : Marți, 26 Iulie 2022, 18:52 »
Buna ziua! Sunt "boboc" aici pe grup si in club. As dori sa ma alatur grupului din Brasov. Imi puteti spune ora cu aproximatie, locul exact si un numar de telefon, pentru urgente si loc de lasat masina? Mulțumesc!

Online krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1480
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #9 : Marți, 26 Iulie 2022, 19:30 »
Buna ziua! Sunt "boboc" aici pe grup si in club. As dori sa ma alatur grupului din Brasov. Imi puteti spune ora cu aproximatie, locul exact si un numar de telefon, pentru urgente si loc de lasat masina? Mulțumesc!

Bine ai venit!

Locul de conexiune la Brasov este trecut in prezentarea excursiei:

Traseu microbuz:
București - Ploiești (benzinăria Petrom de pe DN1, zona Metro) - Predeal – Benzinăria Lukoil Săcele, Calea Bucuresti 9 (ieșirea din Brașov spre București, lângă hotel Ramada) - Centura Brașov -  Cernat – Târgu Secuiesc – Miercurea Ciuc

Masina se poate lasa in zona hotelului Ramada.

La Brasov microbuzul ajunge in conditii normale de trafic in jur de 08:30 insa depinde foarte mult de traficul de pe Valea Prahovei.

Telefonul meu de contact este trecut pe site, trebuie doar sa dai click pe numele meu.

Cine mai vine cu noi?  *|*

Offline lorr45

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #10 : Sâmbătă, 30 Iulie 2022, 15:01 »
Ar exista si varianta sa va conectati din Brașov la microbuzul care vine de la Bucuresti.
[/quote

La ce ora ajunge autobuzul in Brașov?]

Online krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1480
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #11 : Sâmbătă, 30 Iulie 2022, 16:31 »
Ar exista si varianta sa va conectati din Brașov la microbuzul care vine de la Bucuresti.
[/quote

La ce ora ajunge autobuzul in Brașov?]

Gasesti raspunsul si celelalte informatii putin mai sus.

Online krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1480
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #12 : Luni, 01 August 2022, 20:25 »
Astazi am primit si confirmarea activitatilor optionale: Atelierul de turta dulce costă 10 lei/pers si Plimbarea cu căruța 120 lei/persoana.

In cursul zilei de maine veti primi un email in care voi relua programul excursiei.
Astazi am primit 4 apeluri in care eram intrebata detalii care sunt trecute in program: traseu microbuz, ora si loc de plecare, activitati optionale...
Costul excursiei este acelasi indiferent de locul de unde va conectati la microbuz sau daca veniti cu masina personala direct la pensiune, caz in care pierdeti activitatile din prima zi.

Este o perioada aglomerata si pentru mine, ma ocup nu doar de actiunile SinglesCamp, nu pot mereu sa raspund la telefon.
Rugamintea este sa cititi cu atentie programul si, doar in cazul in care nu gasiti raspunsul, sa ma sunati.
Dar, cum spuneam, am sa va trimit din nou programul.


Online krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1480
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #13 : Marți, 02 August 2022, 19:00 »
V-am transmis acum un email cu programul excursiei.
Programul este cel anuntat, nu sunt modificari.

Va rog sa confirmati primirea până cel târziu mâine seară, miercuri la 20.00.
In cazul in care nu ati primit, spuneti-mi si retrimit.

Urmariti in continuare forumul, orice noutati apar, le voi anunta aici.

Offline Doris

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Ciubar, natura, ozon si voie buna 5 - 7 august 2022
« Răspuns #14 : Marți, 02 August 2022, 20:57 »
Bună seara! Merge cineva în excursie din Sibiu?