Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu schi, ciubar, sauna si veselie 29 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022
krondia:
Salutări din Harghita! *|*
Gigi, avem zapada, brăduț, luminite colorate.. :applause:
E cald si bine la Mountain Rest si multa voie buna :)
admin:
Ma bucur mult ca aveti zapada, ca e iarna adevarata acolo! Si ca inauntru atmosfera e "calda"! Asta e important, ca oamenii care participa impreuna cu noi sa vina dezabarati de tabieturile si hachitele (pe care trebuie sa recunoastem... le avem fiecare :-[), ce pot deranja pe cei din jur. Lumea vine sa se distreze intr-un mediu decent, placut, armonios, de asta si suntem atenti sa informam "new entries" ca aici e loc doar pentru cei care se incadreaza in profil. Adica persoane deschise, comunicative, vesele, fara nevoi speciale (ma refer la rasfaturi), cu respect fata de cei din jur si pentru cei care organizeaza si insotesc grupurile.
Distractie faina, sa va fie cat se poate de bine! Faceti o balaceala si pt mine in ciubar, ca doamne ce bine e...Pe 2022!
admin:
Am vazut imagini cu cativa dintre voi balacindu-va in ciubar, am vazut ca ieri v-ati bucurat de zapada, de fic de tabara si de gulas. Zile frumoase in continuare si distractie faina!
krondia:
Pași si urme in zapada - Piricske, Harghita
krondia:
După o noapte lungă, am inceput Noul An in forta, cu o drumetie energizanta, in padurile salbatice din apropierea pensiunii. Nu era in plan, ne gandeam la o plimbare mai usoara dar, la propunerea lui baci Andras, fochistul de la pensiune, de a ne insoti, nu am putut rezista si, in cateva minute, eram echipati.
Am mers pe urme de cerbi, mistreti si ursi, am traversat pâraie am urcat si coborat intr-un ritm alert... De-abia ne-am tinut de ghidul nostru, in varsta de 73 de ani..
A fost tare fain, o experienta pe care nu o vom uita, sigur... Am incheiat aventura cu o urcare cu teleschiul, desigur, fara schiuri... Nu a fost chiar simplu dar, daca baci Andras s-a descurcat, nu puteam da inapoi.. Un om simplu, cu inima mare, ca, de altfel, toti cei de la pensiune.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă