Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pasi in zapada si schi in Paltinis 18 - 20 februarie 2022
krondia:
--- Citat din: jordache din Duminică, 23 Ianuarie 2022, 18:04 ---Mai putin de o luna pana la excursia la Paltinis. Sa ma prezint: ing constructor, 60 de ani, locuiesc singur langa Bucuresti. Ar fi bine sa aflu cine mai merge la Paltinis!! Deasemeni, as dori sa aflu cine din Bucuresti mai merge, in scopul de a ne asocia cativa intr-o masina. Cum s-ar spune, grupaj. emailul meu: inbox.idan@gmail.com
--- Terminare citat ---
Cristinas:
Buna ! Vine cineva din Bucuresti ? Poate ma ia si pe mine...
Multumesc frumos !
Bon Voyage:
A aparut un loc disponibil din renuntari.
admin:
Inainte de a pleca in Thailanda cu grupul nostru de vacante, doresc doar sa va reamintesc ca
- este vorba de o cabana, nu de pensiune, nu de motel, nu de hotel. Sper ca toata lumea a inteles si stie ce inseamna asta. Este o constructie noua, moderna, in special in privinta incalzirii, dar de retinut, este o cabana
- asa cum am comunicat inca de la inceput NU SUNT INCLUSE: consumabile si articole de igiena baie, adica prosoape, sampon, sapun, hartie igienica. Deci in camera nu o sa gasiti asa ceva. Luati-va de acasa tot ce aveti nevoie, mai ales ca din Paltinis nu aveti de unde cumpara!
- in Paltinis nu sunt magazine, astfel incat va recomand ca daca doriti sa beti: apa, sucuri, bere, vin, chestii mai rafinate, e nevoie sa va aduceti de acasa.
Zona in care mergeti mi-e tare draga, acolo am invatat sa "ma dau pe munte", sunt asa vreo...50 de ani de atunci. Am fost de zeci si zeci de ori si tot nu ma satur. Sper sa aveti vreme faina, sper ca toata lumea intelege ca e vorba de socializare si buna dispozitie (ma refer la cei noi, pentru ca cei vechi stiu deja ce inseamna atmosfera Singles Camp, o intretin si o transmit celor care vor sa vina in continuare cu noi).
Distractie cat mai multa si sa fiti un grup vesel! Sunteti putini, e simplu! :thumbup: :dance: *|*
Navigare
Du-te la versiunea completă