Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Distractie si bunatati din Ardeal! Cooking Camp 3 - 5 iunie 2022
Clarice:
--- Citat din: Iasmina din Marți, 24 Mai 2022, 10:19 ---Bună Clarice,
Te rog sună-mă 0721 58 79 54 sa iti dau numărul persoanei care vine din București. Deci poți sa te înscrii! :)
O zi frumoasa!
Iasmina
--- Terminare citat ---
Gata, am efectuat plata avansului. Acum astept confirmarea Agentiei. Multumesc muuult, Iasmina❣️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Clarice:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021, 08:27 ---S-au deschis rezervarile. Inscrierile se fac aici: https://singlescamp.ro/trip/distractie-ardeal
--- Terminare citat ---
Buna dimineata,
Ieri am facut plata avansului #1301 Distractie si bunatati din Ardeal si, conform celor specificate in mailul Agentiei Bon Voyage., am trimis pe adresa de mail indicata de Agentie, documentul ce atesta plata avansului si toate detaliile cerute.
As avea rugamintea de confirmare a rezervarii ferme, deoarece astazi este termenul de plata pt rata a doua si doresc sa efectuez plata, iar pe site inca figureaza 1 loc liber in camera dubla femei, desi eu l-am ocupat.
As dori sa am cat mai curand confirmarea ca totul e ok.
Va multumesc mult!
admin:
Clarice, am vazut in CC Email-ul transmis in agentie, vei primi raspunsul. Ce trebuie inteles este ca, asa cum este explicat pe site, contarea (inregistrarea incasarilor) se face DOAR in momentul in care banii intra in cont. Din extras, sunt prelucrate incasarile prin completarea lor pe site. Doar atunci lucreaza contorul automat al excursiei. Deci locul devine rezervat si dispare de pe site DOAR atunci cand banii sunt in cont. Anuntarea platii este un lucru foarte bun, ajuta mult agentia pentru a urmari incasarile in special pe ultima suta de metri, asa cum este situatia la aceasta actiune a clubului.
Clarice:
--- Citat din: admin din Miercuri, 25 Mai 2022, 09:57 ---Clarice, am vazut in CC Email-ul transmis in agentie, vei primi raspunsul. Ce trebuie inteles este ca, asa cum este explicat pe site, contarea (inregistrarea incasarilor) se face DOAR in momentul in care banii intra in cont. Din extras, sunt prelucrate incasarile prin completarea lor pe site. Doar atunci lucreaza contorul automat al excursiei. Deci locul devine rezervat si dispare de pe site DOAR atunci cand banii sunt in cont. Anuntarea platii este un lucru foarte bun, ajuta mult agentia pentru a urmari incasarile in special pe ultima suta de metri, asa cum este situatia la aceasta actiune a clubului.
--- Terminare citat ---
Multumesc frumos. Ma gandeam ca nu am de unde sa stiu daca nu cumva cineva a platit inaintea mea, caci se rezerva in ordinea platirii avansului. De aceea voiam sa stiu cum stau lucrurile, insa voi plati restul azi, fiindca e data limita, si sper ca va fi totul ok si nu voi pierde loc + banii platiti pt excursie.
Multumesc inca o data!
Magda L:
Hello! Este cineva din Iași care merge în aceasta excursie?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă