Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni, in vacanta de 1 Mai. 29 aprilie - 2 mai 2022.

<< < (2/7) > >>

Gaby1234:
Buna ziua,

M-am inscris la aceasta excursie si vin din Bucuresti.
Daca cineva merge cu masina pana la Sibiu si are un loc liber, va rog frumos daca se poate sa ma ia si pe mine.
Tel: 0740240347

Multumesc in avans!

O zi frumoasa!

krondia:
Cu câteva zile inainte am sa va anunt aici pe forum zonele din care veniti, pentru grupaje auto.
 Daca veniti de la distante mari, va recomand sa veniti cu o zi inainte.

Parcarea in Sibiu se plateste, este in jur de 10 lei/ zi. Este o parcare mare cu plata in fața garii, chiar lânga  locul de unde vom pleca.

In cazul in care intentionati sa veniti la Sibiu cu trenul, aveți in vedere ca vor avea loc lucrari pe portiunea Sibiu - Fagaras si calatorii sunt transbordati in autobuze / trenurile sunt anulate pe acest segment.
Mai multe info: https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/modificari-temporare-in-circulatia-trenurilor-23/

Eu voi ajunge in Sibiu de joi, cu cei care sunteti in zona ne putem intalni seara la un pahar de vorba  *|*

Mareea:
Buna, tuturor !
Diana, si eu voi veni de joi. Poate ne cazam in acelasi loc cei care venim de joi.

Eu intentionez sa calatoresc cu trenul pe ruta Bucuresti - Sibiu dar, daca cineva vine cu masina si vrea sa ma ia si pe mine, nu ma supar  :D  :love:   

Pentru contact, va rog sa-i cereti Dianei numarul meu de telefon

Multumesc si abia astept sa ne intalnim !

Luminita V. , Bucuresti

krondia:
Servus, Luminita.
Eu voi mai sta cu cineva intr-un apartament de inchiriat in centru, e mai convenabil decat la hotel.
Din ce stiu, mai vin persoane din Bucuresti, ar fi bine sa va grupati cu transportul / cazarea in Sibiu.
Pâna primesc eu lista cu inscrierile, puteti scrie si voi pe forum, ar fi mai simplu.

MagMe:
Buna la toata lumea si bine v-am gasit! Am sa fiu si eu prezenta la aceasta excursie si abia astept sa ne vedem. Sunt din Bucuresti,  nu stiu daca mai este vreun loc sa ma alatur intr-o masina (m-am inscris ultima). Daca nu, cine mai merge cu trenul (sunt deschisa la orice tip de deplasare,  nu m-a deranjat niciodata sa calatoresc cu trenul, chiar este placut). Astept, rog, mesaje , sa ma alatur grupului. Multumesc,  Magda

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă