Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni, in vacanta de 1 Mai. 29 aprilie - 2 mai 2022.

<< < (4/7) > >>

krondia:
Din Constanta sau Bucuresti mai este o doamna care are nevoie de transport la Sibiu de joi si, care doreste, de asemenea sa mai stea cu cineva joi noaptea la Sibiu.

Iincercati sa ajungeti mai devreme la Sibiu, ar fi păcat sa nu aveti timp pentru o plimbare in centru. Uitati câteva imagini de azi  :smitten:

SuperAnka23:
Hello! Eu plec din Craiova joi dimineață, în jur de 8-9, am 2 locuri libere în mașină. 😁

krondia:
Pentru cazare, mesaj de la Luminita:,daca mai vrea cineva sa imparta un apt in centrul vechi....mai avem loc pt cel putin 2 persoane. Apt are 140mp, 2 paturi duble si 3 de o persoana
Daca sunt fete interesate spuneti-mi si va pun in legatura

Mareea:
Buna ! Luminita, sunt.
Mai avem disponibil un loc de cazare in apartamentul din centrul vechi. Deocamdata suntem 3 fete si un baiat dar, daca este nevoie, ne putem caza pana la 8 persoane. Pentru confortul nostru, am ales sa ne cazam doar 5, fiecare in patul lui  ;). Apartamentul este rezervat la pretul de 90 euro / o noapte / 5 adulti. Primim si baieti :)

Pentru contact, va las numarul meu de telefon, 0741257005.

CristiG:
Salutare, mai vine cineva din Timisoara de joi, cu cazare o zi in Sibiu?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă