Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pitorescul Bucegilor: Cheile Zanoagei si lacul Scropoasa. 15 - 17 iulie 2022
Mareea:
Buna, Costi!
Am bilet la trenul care pleaca la 9.55 din Gara de Nord. Ne vedem la destinatie.
Drum bun, tuturor!
costi31:
Ok , drum bun pe mâine tuturor!
Așteptam să se facă grupul de WhatsApp și așa ne vom găsi mai ușor pt a călători împreună.
Ne auzim mâine Manuke și cine mai merge cu trenul de 12,30 din București ! :flori: :thumbup:
Manuke:
Costi31, am făcut o greșeală... îmi pare rău. :( Trenul meu ajunge în București la 12:40 și pleacă mai departe la 13:07 (ajung în Bușteni la 14:36)...
costi31:
Bună ziua , excursia am inclus-o deja în top 5 cele mai bune din punctul meu de vedere. Asta deoarece am ajuns în cele mai frumoase locuri de belvedere : Podu' cu florile pe creasta munților (fără nici un efort) cu mașini 4×4 , am traversat Cheile Zănoagei super relaxant și am admirat și băut din cea mai pură apă Cascada 7 Izvoare .
Drumeția la Poiana Coștilei din ultima zi a fost numai bună pt. un pic de mișcare care ne-a fost răsplătită din plin de pitorescul locului.
Aș mai fi poposit un pic pe Valea Cerbului la răcoarea apei dar timpul nu ne-a permis. Poate data viitoare, eu mi-am propus să revin.
Pensiunea este de 3*+ , ne-au permis check-out late.
Mulțumesc Dianei și Clubului pt această acțiune minunată , Steaua Nordului și personalului pt găzduire și servicii de calitate ! :flori: :bow:
Revin cu fotografii...
costi31:
url=https://postimg.cc/G81ybMNY][/url]
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă