Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pitorescul Bucegilor: Cheile Zanoagei si lacul Scropoasa. 15 - 17 iulie 2022

<< < (3/7) > >>

Gabriela11:
Bună,
Doresc sa merg cu jerp-ul.

krondia:
Am notat optiunile voastre referitor la excursia optionala pe Transbucegi.
Am vorbit intre timp si cu firma din Busteni care ne va asigura transportul cu jeepuri  :thumbup:

Am rugamintea sa ma anuntati până cel tarziu miercuri daca este cineva care nu doreste sa participe la excursia optionala cu jeepuri.

De asemenea, am rugamintea sa ma anuntati pâna cel tarziu miercuri daca mai este cineva care doreste meniu vegetarian.

Tot până miercuri, va rog sa imi transmiteti daca doriti sa serviti o ciorba vineri la prânz.

Zonele din care veniti:
Bucuresti (3), Prahova (2), Brasov, Fagaras, Mures, Dolj, Suceava, Constanta, Satu Mare.

Din Cluj nu este nimeni in acest moment dar posibil ca persoana din Satu Mare sa treaca prin Cluj.

In cazul in care doriti sa vorbiti intre voi pentru transport, spuneti-mi si va pun in legatura.

Ma bucur sa ne (re)vedem la munte, vom vedea locuri spectaculoase.

Si pensiunea care ne va gazdui este foarte frumoasa, primitoare, un loc minunat unde sigur ne vom simti foarte bine.

Cine mai vine cu noi?  *|*

costi31:
Și eu vin !  O0
Plec din Roman cu trenul , dar sunt interesat și pt grupaj dacă merge cineva cu auto personal !
Vă salut cu drag !  :thumbup:

Mareea:
Buna, tuturor!

Vin din Bucuresti cu trenul, daca mai alege cineva aceasta optiune poate ne vedem la gara. :)

Particip si eu la excursia optionala cu jeep-ul si as vrea sa mananc o ciorba vineri la pranz.

Multumesc, Diana!  *|*

costi31:
Bună Mareea , pe care tren îl luați mai exact ?
Vin și eu cu cel de 12.30 din București , practic fac schimbare , dacă mai este cineva ne putem tine companie.
Spor la toate s-aveți !  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă