Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Toamna la Rimetea. Drumetii la Piatra Secuiului si Coltesti 7 - 9 octombrie 2022

<< < (3/6) > >>

Ame_La:
Bună Carmen,

Eu am rezervat un loc și nu m as mai duce. Este cam departe de mine și nu mai pot sa îmi iau liber vineri. Te interesează? Am plătit doar rezervarea - 200 lei.
Am încercat sa te contactez dar ai pus nr de telefon greșit. Lipsește o cifra

--- Citat din: CARMENGABRIELA din Luni, 29 August 2022, 10:45 ---Buna.
Ma intreseaza excursia acesta...Daca renunta cineva, sau apare loc nou va rog sa ma contactati.
tel 074233107
Multumesc :)

--- Terminare citat ---

costi31:
Bună Ame_La , salutări dragilor.  :)
La ultimul punct conform contractului scrie și condițiile de renunțare , înlocuire .
Nu se pot face inlocuiri sau modificari de persoane, fara acceptul SCRIS al Singles Camp si al agentiei Bon Voyage.
Gasirea unui inlocuitor se poate face doar dupa ce ati achitat INTREGUL TARIF catre agentie, deci NU SE POATE transfera pachetul turistic unei alte persoane daca achitarea pretului excursiei s-a facut doar partial (avans).
Vacante , excursii plăcute !  :)

Ame_La:
Bună Costi, si tuturor

Mulțumesc de update. In cazul asta las aici numărul meu. În cazul în care dorește cineva locul meu sa ma contacteze.
0731652244

Zi faină!

--- Citat din: costi31 din Marți, 30 August 2022, 16:30 ---Bună Ame_La , salutări dragilor.  :)
La ultimul punct conform contractului scrie și condițiile de renunțare , înlocuire .
Nu se pot face inlocuiri sau modificari de persoane, fara acceptul SCRIS al Singles Camp si al agentiei Bon Voyage.
Gasirea unui inlocuitor se poate face doar dupa ce ati achitat INTREGUL TARIF catre agentie, deci NU SE POATE transfera pachetul turistic unei alte persoane daca achitarea pretului excursiei s-a facut doar partial (avans).
Vacante , excursii plăcute !  :)

--- Terminare citat ---

Maria C.:

--- Citat din: krondia din Miercuri, 03 August 2022, 18:58 ---Din Bucuresti mai este o persoana.
In rest, sunteti din toata tara, va anunt mai aproape de plecare zonele din care veniti.
In cazul in care mai puteti lua pe cineva de pe traseu, va rog sa anuntati aici pe forum sau puteti sa imi spuneti mie si va pun in legatura.

Se anunta un grup fain, vesel, la fel ca cel din Piatra Craiului  *|*

--- Terminare citat ---

Bună Diana,
Eu vin din Sibiu și, dacă auzi de vreo posibilitate de grupaj auto, te rog să mă anunți. Mulțumesc mult!

enya71:
De la Constanta vine cineva?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă