Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Santorini. Vacanta in grup. 16 - 24 iulie 2022

<< < (7/9) > >>

admin:
Buna dimineata tuturor!

Pentru ca plecati fara insotitor de grup, doresc sa va punctez cateva lucruri si de asemenea sa va dau informatii si recomandari.

Exista o persoana din grup, Mihai, care are transmise din agentie toate coordonatele. Am primit acceptul lui sa va transmitem numarul de telefon, asa ca pe Email veti gasi acest detaliu important. Recomandarea este sa solicitati intrarea in grupul whatsapp deja format, asta pentru a usura comunicarea intre voi. 

A doua recomandare sa refera la bagaje. Aveti dreptul la un bagaj de cala si la unul de mana. Blue Air nu a transmis inca biletele, de regula o face cu 2-3 zile inainte de plecare. Pe bilet este specificat bagajul admis, atat ca dimensiuni cat si ca greutate, pt cabina si pt cala. Veti primi biletele pe Email, urmand sa vedeti acolo cat aveti voie sa aveti la imbarcare. In bagajul de mana, puneti un schimb de haine si incaltaminte, pentru situatia in care cel de cala nu ajunge odata cu voi la destinatie.

Ora de intalnire cu Mihai&comp este 16 iulie 2022, 20:30. Locul de intalnire: aeroportul Henri Coanda Otopeni, Plecari Internationale, in zona din dreapta a salii (in sensul de intrare) in fata cafenelei Lavazza. Nu intarziati pt ca chiar daca e noapte si e mai lejer pe aeroport, timpii de asteptare sunt mari si va puteti trezi ca nu mai ajungeti la vreme pt imbarcare.

Hotelul are program de receptie doar pana la ora 22:00, dar va asteapta pana la ajungeti. Pt ca operatiunile de check in sa dureze cat mai putin, s-a cerut in agentie un roomlist (impartire pe camere). Nu va cunoastem optiunile, asa ca ceea ce s-a transmis a fost aleator. Acolo va puteti schimba intre voi, dara fara sa implicati receptia, pt ca in felul asta va fi nevoie de o reluare a procesului de check in. Mihai va lua cheile si le va imparti. Pana ajungeti acolo trebuie sa stabiliti fiecare ferm, cu cine stati.

Transferul de la aeroport la hotel se face de catre cei de acolo, cu plata contravalorii acestuia. Intr-un mesaj anterior am scris cat costa. Banii ii strangeti pe drum si ii dati lui Mihai.

Pentru excursiile optionale: discutati acolo, puneti-va de acord sa mergeti impreuna, este pacat sa nu beneficiati de atmosfera de grup. La receptie sau la agentie, va veti informa cu totii si veti decide impreuna cu Mihai unde si cand sa mergeti.

Situatia pe aeroporturi si cu zborurile este intradevar foarte diferita de ceea ce stiati ca se intampla in perioade normale. Sunt sute si sute de zboruri anulate in fiecare zi, bagaje ratacite, aeroporturi sufocate si blocate de bagaje. Ce pot sa spun decat ca sper ca totul va decurge bine si ca veti ajunge cu bine si va intoarceti la fel. Ca veti avea o vacanta asa cum va doriti.

In contextul actual va intrebati desigur ce se intampla daca bagajul nu ajunge la voi, sau zborul nu se desfasoara. Va raspund: sunt doua lucruri ce trebuie facute: de la aeroportul de imbarcare trebuie obtinuta confirmarea de anulare a zborului (exista un birou specializat pentru asta), iar apoi sa fie activata asigurarea. Concomitent trebuie solicitat companiei de zbor despagubiri. Daca nu aveti asigurare, parcursul va fi un pic mai dificil, refund-ul se face prin compania de zbor, vinovata de situatia creata. Sa speram insa ca nu va fi cazul. Din fericire pana acum Blue Air nu a avut sincope pe destinatii externe, decat intr-un procent foarte mic.

Am blocat subiectul, pentru ca toata lumea sa vada acest mesaj important, sa nu se piarda prin alte comment-uri.

admin:
Am deschis subiectul, va comunic de asemenea ca din agentie tocmai s-au transmis pe Email biletele de avion. Fac si eu recomandarea, asa cum a facut-o si Samiza, sa faceti check in online. Daca nu ati primit Email-ul cu biletul de avion, scrieti pe office@singlescamp.ro si o sa-l retransmita.

Zile minunate si sa fiti o gasca faina!  :) :dance: *|*

Rentzi:
Sunt blocat la check-in in pagina de bagaje. Tot ma intreaba daca vreau cu doua bagaje de cabina. Trebuie cumva sa dau cumva si checkin in aeroport? La voi cum a fost?

Rentzi:
A bifat cineva pentru un al doilea bagaj de cabina?

oli:
Tu nu esti pe wat's up,nu?
Am descarcat aplicatia blue air,ca si la mine se bloca in acelasi punct. Pe aplicatie reusesti imediat.
Am bifat un bagaj mic de cabina, celalat e cu plata.
Nu vrei sa intri pe grupul de wat's up? Scrie-i IuliaAnnei28 mesaj. A lasat numarul mai sus daca vrei sa te introduca in grupul de wat's up.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă