Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Martisor bavarez...in Marginimea Sibiului. 4 - 6 martie 2022

<< < (2/3) > >>

Bon Voyage:
NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.

Mindru gabriela:
Excelente idee iasmina cu spumantul!! Petrecere in@ pijama” súper ca su tooot evenimentul, abia astept sa  ne revedem !

Mindru gabriela:
Buna ziua, îmi fac pe comanda dirdl rooosu! Ideea este ca iar , sau din nou nu am transport.. vin din bucuresti, sau pot ajunge in Ploiești sau Brașov cu trenul, daca ma poate @ remorca” Si pe mine cineva.. de fapt lucrez si locuiesc in buzau mulțumesc am tel 0753852918 . Gabriela mulțumesc

Tilda:
Bună seara gașca bavareză!

Mai rămâne valabil ” activitatea” de sâmbătă dimineața cu pijamale si ceva cu bule? Eu vin din Tg Mureș, deci dacă mai este cineva din zonă, poate să vină cu mine.

Seară plăcută și să ne vedem cu bine!

Mindru gabriela:
Buna seara , multumesc cristinei ptr amabilitatea de a mai lua cu Masina . Ce mi as fi dormit Sa merg.. DAR azi m
Am testat si rezultatul. COVID pozitiv! Deci izolare.. 🥲daca cineva mai este intetesata de locul meu ll cedez , de nevoie, m am imscris si in toamna la acelas eveniment sper sa am mai mult noroc atunci. Petrecere frumoasa tuturor

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă