Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Poiana Narciselor, fenomenele de la Racos, cetati. 13 - 15 mai 2022

<< < (10/11) > >>

Mazilu Greta:
Bună! Rugăminte...să  incluzi în meniul grătar  și  carne de pui(piept sau copane).

petrutz:
buna grup minunat!!gata si ultimele pregatiri,echipament,remy,vin,tarie.sper sa fie o calatorie placuta si o excursie minunata.ma gandeam la o minge,poate are cineva.n-am mai alergat demult.(caii verzi nu se pun).plecare la 9.00 din bacau.o zi frumoasa la toti!!!

Carmen Dor:
 :oops:
Probleme cu mașina!
Mă poate duce cineva de la Dejani la Brașov? Duminică?

krondia:
Am primit confirmarea oficiala ca festivalul narciselor se va organiza duminica. Incercam sa ajungem la narcise maine, dupa ce vizitam cetatea Fagarasului.

Intre timp am mai vorbit cu câțiva dintre voi, doar 2 persoane nu au dat niciun semn, sper ca au urmarit discutiile de aici.

De cumparaturi ma ocup dimineata, sa fie totul proaspat. Deocamdata am facut un studiu de piata... Din ce am calculat, cred ca ma incadrez la 50-60 lei / persoana,. Mi-am notat ce mi-ati mai spus, voi lua si pui, ceva sa se faca mai usor.
Ne-am mai organizat noi singuri cu mesele si intotdeauna ne-am descurcat foarte bine. Câteva persoane din grup pot confirma :) Am senzatia ca si acum va fi un adevarat cooking camp :)

Referitor la transport, ca varianta de backup, sunt trenuri spre Brasov si din Sercaia, mai aproape de Sinca Veche unde vom merge duminica dar ramane sa vorbim cand ne intalnim cu totii. Sigur se va gasi o solutie convenabila pentru toti cei care nu vin cu masina.

Grija la drum, ne vedem maine la Fagaras cu multa voie buna si, sper, si soare :)

krondia:
Salutări din Țara Făgarasului!
Am avut o zi frumoasa, calda, cu soare si narcise  *|*
Un grup fain, de oameni veseli, o atmosfera grozav de placuta, ca intre prieteni vechi si o mobilizare exemplare din toate punctele de vedere: cu masa, programul astfel ca am ajuns si la narcise si bine am facut.

Coprinele, cun sunt numite de localnici au inflorit dar bucuria ne-a fost umbrita de oameni chiar din zona care aveau bratele pline de flori desi sunt strict protejate. Festivalurile si alte manifestari populare nu fac deloc bine  Chiar si asa, am facut o plimbare placuta. E o adevarata minune a naturii, sa vezi narcise crescand la umbra stejarilor, unele chiar pe poteca.

La bucatarie si la foc, toate s-au facut ca prin minune, fiecare a ajutat cu câte ceva astfel ca ne-am bucurat de un gratar delicios, legume la gratar si multe alte bunatati. Complimente chefilor! Exceptionali si cozonacii.

Dupa asa cina musai sa facem si miscare. S-a dansat in foisor, nimeni nu a dorit sa intre in restaurant. Ar fi fost si pacat, era asa placut afara, cineva a dansat si in ploaie :)
Ce momente faine! Am simtit cumva ca asa va fi, vazand efervescenta de pe forum, un lucru tot mai rar si cu atat mai de apreciat avand in vedere ca circa 90% sunt "noi", dar parca mi-era teama sa sper..
Bravo voua!

Acestia sunt oamenii cu care ne dorim sa iesim, sa calatorim. Făra fițe, fara mofturi, oameni deschisi, prietenosi, placuti care se stiu bucura de atmosfera de grup.
Azi a fost doar inceputul! Mâine e o noua zi cu noi aventuri si distractii! *|* :pleasantry: :thumbup: :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă