Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Poiana Narciselor, fenomenele de la Racos, cetati. 13 - 15 mai 2022
So:
--- Citat din: Lucia D din Marți, 03 Mai 2022, 11:26 ---Scuze Sorin am scris pe fuga aiurea peste mesajul tau de aici .
Sunt Lucia si ma bucur sa merg cu tine pe drum din Bucuresti .
Zile frumoase si senine .
--- Terminare citat ---
Buna,
Desigur, cu plăcere. Ne putem organiza. Numărul meu este 0741550070.
Cu bine,
Sorin
So:
--- Citat din: Valentin F din Marți, 03 Mai 2022, 11:45 ---Buna ziua!
Intentionam sa merg din Bucuresti cu masina personala,
dar…pb tehnice si nu cred c o recuperez intr o saptamana.
Rog grupaj auto din Bucuresti
Valentin
0722386753
Va multumesc !
--- Terminare citat ---
Buna,
Am răspuns Luciei și pot se te iau și pe tine. Numarul de telefon în postare.
Cu bine,
Sorin
krondia:
Zonele din care veniti:
Bucuresti - 7
Braila - 2
Buzau - 2
Iasi - 2
Bacau - 2
Roman
Pitesti
Ploiesti
Cluj
Mures
Petrosani
Spuneti-mi daca aveti nevoie sa mai vorbiti intre voi referitor la grupaje auto si va pun in legatura.
Referitor la mese:
Stiti ca pensiunea nu ne poate oferi servicii de masa si ne vom organiza singuri cu cinele si micul dejun.
Eu voi aduce cele necesare (cu exceptia bauturilor, aici fiecare se organizeaza cum doreste) si apoi impartim intre noi costurile.
Urmariti forumul in continuare, voi reveni aici cu câteva zile inainte de excursie cu informatii utile despre excursie.
anailil:
--- Citat din: So din Luni, 02 Mai 2022, 13:33 ---Buna Liliana,
Din experienta mea, nu poti evita serpentinele în zona aceea. Le poți limita cu un ocol prin Brașov - Codlea - Sercaia.
Cu bine,
Sorin
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru sfat! O zi frumoasa! :)
Balaita Violeta:
Buna tuturor ! Raspuns pentru Nicoleta din Iasi si Petruta din Roman. Eu sunt dijn Bacau si mai este Carmen tot din Bacau. Ar fi frumos sa ne vedem toate 4 , sa plecam cu o singura masina. Astept raspunsul vostru. 0751777819
Diana , ne vom descurca cu toate , sunt sigura. Sa ne spui ce sa aducem , cu sa contribuim ( mancare, bautura, desert....)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă