Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie

<< < (11/13) > >>

Ionescu Petruta:
Daca mai este un loc vacant din Bucuresti, Ploiesti sau chiar... Craiova ::) rog scrieti.... in caz contrar, voi ajunge joi dimineata la Sibiu, pentru a ma alatura grupului de acolo.  Cu rugamintea de a fi asteptata pana la o ora rezonabila, pana-n pranz, multumesc :worship:

ciupss:
Din ce zona va fi plecarea din Bucuresti? Eu ajung miercuri destul de tarziu cu trenul in Bucuresti si mi-am inchiriat un aparatament pe langa gara. Multumesc

costi31:
Bună Ciupss , de obicei plecarea se făcea de la Benzinaria Mall Păcii , tot în apropiere este și hotel Visconti Militari , dacă suni șoferul te poate lua chiar de vis-a-vis de hotel , numai să vă strângeți voi suficienti participanți pt un microbuz din București.
Drum bun și drumeții frumoase ! :thumbup:

anca_di:
Buna ziua. Știi cineva ceva clar de microbuzul din Sibiu? La agenție mi s a spus că se va posta pe forum. Eu nu vad nimic. Orice informație ajuta

Bon Voyage:
Buna ziua

Plecarea din Sibiu va fi din parcarea Garii Sibiu (linga bisericuta) la ora 12:00   impreuna cu Florin (8 locuri)S-a stabilit aceasta ora pentru a astepta si persoanele care vin din Bucuresti.
Avem rugamintea ca persoanele care vor urca din Sibiu sa ne transmita acest lucru pe e-mail pentru ca Florin sa stie pe cine asteapta.
Din pacate ,asa cum am anuntat si am vazut pe forum pentru plecarea din Bucuresti nu s-au adunat suficiente  persoane  deaceea s-a organizat doar o plecare din Sibiu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă