Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
admin:
Maryo, imi pare rau, stiu ca multora nu le plac regulile si conditiile, dar trebuie inteles ca pentru ca ceva sa functioneze este nevoie de asa ceva. In orice domeniu, mai ales intr-unul special si sensibil care este socializarea offline.
Tot ceea ce este gandit si comunicat ca regula vine in ajutorul si confortul celor de aici, asa trebuie intelese lucrurile. Nu sunt restrictii pentru ca asa mi-ar place mie, sa fie cazone si ferme, ci pentru ca in felul acesta se pastreaza atmosfera si genul de interactiune asteptate de oamenii care vin cu noi.
Daca as fi lasat mesajele personale, accesul la profil, postarea datelor personale ar fi insemnat ca ne transformam intr-o actiune de dating. Ori nu asta este scopul Singles Camp, ci socializarea de grup.
Daca nu am filtra comunitatea prin anuntarea profilului, prin urmarirea incadrarii in acesta, Singles Camp s-ar transforma in altceva. Efortul nostru de a filtra, expunerea noastra a organizatorilor, subliniez inca o data, sunt pentru voi, pentru a gasi aici oameni de bun simt.
Comunicam de la inceput clar si direct care sunt regulile si conditiile, nu le spunem pe parcurs. Fiecare nou inscris este indrumat sa le citeasca, sa vada daca este compatibil, daca le poate si este dispus sa le respecte. Consideram ca odata inscris, considera ca este in profil, cunoaste conditiile si le-a acceptat.
Ma bucur ca ai inteles repede ca forumul este o platforma utila de dialog si comunicare, este foarte important pentru cei noi sa se familiarizeze cu acesta.
Maryo:
Multumesc in mod deosebit pt raspunsul d-voastra , nu sunt o fire revendicativa sau un tip impulsiv si sunt sigur ca ma incadrez in profilul cautat si dorit pt acest gen de excusii...Pe curand... :surrender:
Julye:
Maryo, mai este posibil un pasager din Craiova? ?
Maryo:
Buna ziua Julye , in legatura cu intrebarea ta pot sa raspund ca nimeni nu m-am contactat "oficial" pt a merge impreuna.Daca sunteti decisa putem sa vb si la telefon pt detalii , eu am dat nr asa ca...va stau la dispozitie.O zi frumoasa va doresc.. :thumbup:
Julye:
--- Citat din: Maryo din Joi, 09 Iunie 2022, 15:33 ---Buna ziua Julye , in legatura cu intrebarea ta pot sa raspund ca nimeni nu m-am contactat "oficial" pt a merge impreuna.Daca sunteti decisa putem sa vb si la telefon pt detalii , eu am dat nr asa ca...va stau la dispozitie.O zi frumoasa va doresc.. :thumbup:
--- Terminare citat ---
Multumesc, Maryo pentru acceptul de a te suna. Intre timp, m-am razgandit si am rezervat pentru excursia la Caraiman, 29-31 iulie.
Poate cu alte ocazii! Zile frumoase! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă