Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 12 - 15 mai
Iasmina:
Salutare gașcă veselă,
mă bucur că ați început sa scrieți pe forum si sa va cunoașteți. Grupajele pentru transport se vor face mai aproape de eveniment dar din experienta pot sa va spun ca o sa fim din toată țara, deci mai mult ca sigur ca veți găsi colegi de drum.
Până atunci va doresc o primăvara superbă! :flori:
Va pup si va îmbrățișez! :)
Ade:
Buna, oameni faini!
Eu sunt Adeline din Timisoara si tocmai m-am inscris la aceasta frumoasa actiune! :yeah: Sunt foarte entuziasmata si abia astept sa ne cunoastem si sa ne distram!
Daca exista vreo posibilitate de grupaj auto din Timisoara sau imprejurimi, m-as bucura mult!
Va imbratisez! 🤗
MagMe:
Buna la toata lumea! Sunt noua pe acest site, abia astept si aceste excursii. Sunt din Bucuresti, doream sa intreb daca pot sa ma alatur unui grupulet, care va calatori cu masina. Sau, daca aveti alte variante, sunt deschisa. Multumesc
MagMe:
Buna ziua, nu mai este necesara masina. Ma retrag. Numai bine
Anamaria Narai:
Bună ziua! Sunt Anamaria, din Arad și sunt interesată de grupaj auto cu alți participanți din zonă. O rog pe Ade din Timișoara, și/sau alții din Arad Timișoara să mă contacteze pe adresa de mail anamaria.narai@gmail.com și să ne organizăm să mergem împreună. Numai bine tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă