Sâmbata dimineata când am coborat in bucatarie, era o adevarata forfota, desi era inainte de ora anuntata. Furnicutele harnice trebaluiau de zor, mi-era mai mare dragul sa vad ce bine se organizasera, singure. Micul dejun a fost gata cu jumatate de ora mai repede astfel ca am avut timp si de o plimbare relaxanta pe malul râului din apropierea pensiunii.
Apoi, conform programului, am mers cu microbuzul inchiriat la Racoș unde am vizitat castelul Sukosd-Bethlen si apoi rezervatia geologica. Frumoase locuri, mai ales acum, primavara, când totul e verde. Dupa o plimbare relaxanta in timpul careia am strecurat si o bucatica nai solicitanta

a mers numai bine un gulaș - Racoș este o localitate cu populatie maghiara.
Am continuat cu cetatea de la Rupea, unde, din nou, nu erau multi turisti. Ne-am bucurat in tihna de privelistea de 360 de grade spre Ținutul Cohalmului, am vorbit despre sași si Transilvania.
Seara am avut un nou meniu la grill, cineva a facut inclusiv un piure de cartofi

Cum spuneam, chiar a fost un cooking camp adevarat. M-am bucurat sa vad ca mai toata lumea a contribuit la pregatirea mesei. E drept ca s-au mai inversat rolurile in sensul ca fetele au taiat lemne si baietii au spalat vasele

Dupa asa festin, era musai sa ne mai miscam. Ce fain e sa dansezi afara, in foisor

. N-am stiut eu pâna acum ce am ratat când luam cinele in restaurant..
Minunata pensiunea din Dejani, o adevarata oaza de relaxare la poalele Fagarasilor. O pensiune moderna, cu conditii foarte bune de cazare si o gazda foarte primitoare. Vom mai reveni cu siguranta si la anul si, poate, chiar mai devreme, prea a fost fain.
Duminica dimineata am vazut si ultimul obiectiv din program, moara de apa de la Ohaba, o minune a tehnicii populare. Câtiva am mers apoi si la mănastirea rupestra de la Șinca Veche, un loc frumos, cu o energie aparte. Aici ne-am luat la revedere, cu promisiunea sa ne revedem

Au fost trei zile foarte faine, relaxante, vesele, cu multa distractie si prietenie. M-am simtit cu voi ca in iesirile cu prietenii mei, cei care ma cunosc stiu ce spun.
Sunteti, cu siguranta, " the best new entry group" din ultima perioada. Bravo voua! Nu e puțin lucru ca 22 de oameni care se vad pentru prima oara sa fie un tot unitar, sa va intelegeti atat de bine intre voi.
Oameni buni, sunteti pur si simplu minunati! M-as bucura sa va reintalnesc, stiu ca e greu sa se mai intample asta in aceeasi formula dar, nimic nu e imposibil.
Nu aveti idee cât de mult m-ati motivat, aveam mare nevoie de acest imbold, mai ales acum, o perioada mai solicitanta pentru mine.
Va multumesc pentru toate clipele frumoase din acest weekend, sunteti faini! Aveti grija de voi, luati-va din când in cand câte o pauza, mai usor mergi mai departe dupa o gura de oxigen cât de mică. Viata e mai frumoasa si mai usoara alaturi de prieteni