F fain in Apuseni.
O gramada de oameni noi pt mine si simpatici.
Am furat si o vizita seara in frumosul Sibiu si cateva ore in Alba Iulia.
In apuseni natura si natura omului pare nezdruncinata in curgerea ei. Mi se pare una din zonele cele mai izolate ale tarii, clima aspra, umezeala, rauri repezi si cascade ca in Islanda, omul aproape de natura se lupta si primeste de la ea, ca in Africa.
Nu te astepti in varful dealului , in casute din lemn simple, care aproape nu-ti vine sa crezi ca sunt locuite si nu cumva apartin de vreun muzeu al satului, gasesti oameni care canta la vioara!
A fost o trupa de oameni f frumoasa, cu multi baieti

multe momente amuzante , au culminat cu plimbarea cu trasura si sugubatul Viorel, neobosit povestitor de bancuri deocheate, caderi spectaculoase in ape ale participantilor.
Vremea , ca de obicei a fost cu noi, extraordinara, dar poate si zona conservata a naturii sa se imotriveasca modificarilor climatice care afecteaza zonele poluate( e doar o supozitie).
M-am bucurat sa vad singurul ghetar de la noi din tara, pestera in care curge o cascada, sa aflu istoria locurilor, patriotismul motilor. Ne-am plimbat pe dealuri inverzite, am facut prietenii, ne-am revazut prieteni vechi. A fost f bine!