Autor Subiect: Apuseni, in vacanta de 1 Mai. 29 aprilie - 2 mai 2022.  (Citit de 4466 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1536
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Apuseni, in vacanta de 1 Mai. 29 aprilie - 2 mai 2022.
« Răspuns #30 : Vineri, 06 Mai 2022, 13:24 »
Cu părere de rău, luni dimineata ne-am luat rămas-bun de la Apuseni. Am mai oprit doar in Alba Iulia, pentru o scurta plimbare in cetate pe care am mai prelungit-o putin din motive tehnice legate de autocar dar si asa am revenit la Sibiu mai devreme decât ora preconizata.

Sper ca v-au placut locurile si oamenii pe care i-am vazut impreuna. Noi cu siguranta vom mai reveni cu alte excursii in zona, cât timp mai avem la cine veni. Este o alta lume aici, cu multa liniste, am scapat si acum de hărmălaia si galagia specifica zilelor de inceput de mai.

Celor noi, care isi doresc sa vina in excursii cu noi, le recomand sa citeasca cu atentie programul si sa se asigure ca au asteptarile corecte. Spun asta pentru ca au fost 3 persoane dintre care una a renuntat care nu si-au dat seama la timp ca plecarea in excursie este din Sibiu sau care nu au putut participa la unele activitati din cauza echipamentului sau a conditiei fizice.
Chiar este păcat sa bati atâta drum si sa nu te poti bucura pe deplin de programul propus.

In speranta ca vor mai aparea si alte impresii, va spun, ca de fiecare data, sa continuati sa iesiti, sa va bucurati de natura si prieteni, avem o țara frumoasa.


Offline oli

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 251
Re: Apuseni, in vacanta de 1 Mai. 29 aprilie - 2 mai 2022.
« Răspuns #31 : Miercuri, 11 Mai 2022, 18:25 »
F fain in Apuseni.
O gramada de oameni noi pt mine si simpatici.
Am furat si o vizita seara in frumosul Sibiu si cateva ore in Alba Iulia.
In apuseni natura si natura omului pare nezdruncinata in curgerea ei. Mi se pare una din zonele cele mai izolate ale tarii, clima aspra, umezeala, rauri repezi si cascade ca in Islanda, omul aproape de natura se lupta si primeste de la ea, ca in Africa.
Nu te astepti in varful dealului , in casute din lemn simple, care aproape nu-ti vine sa crezi ca sunt locuite si nu cumva apartin de vreun muzeu al satului, gasesti oameni care canta la vioara!
A fost o trupa de oameni f frumoasa, cu multi baieti  :o  multe momente amuzante , au culminat cu plimbarea cu trasura si sugubatul Viorel, neobosit povestitor de bancuri deocheate, caderi spectaculoase in ape ale participantilor.
Vremea , ca de obicei a fost cu noi, extraordinara, dar poate si zona conservata a naturii sa se imotriveasca modificarilor climatice care afecteaza zonele poluate( e doar o supozitie).
M-am bucurat sa vad singurul ghetar de la noi din tara, pestera in care curge o cascada, sa aflu istoria locurilor, patriotismul motilor. Ne-am plimbat pe dealuri inverzite, am facut prietenii, ne-am revazut prieteni vechi. A fost f bine!