Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O superba calatorie pe mare. Riviera turca 27 august - 3 septembrie 2022
Gabriel:
Info plata excursii optionale-plata acestora se va efectua cash inainte de a pleca cu guleta din Marmaris, a doua zi dimineața. Compania cu care vom zbura este Turkish Airlines.
Roman Adina:
Buna ziua! Voiam și eu sa întreb dacă merita sa îmi duc masca de snorkeling (e destul de voluminoasa și nu as duce-o degeaba).
Gabriel:
Da, sigur e ok masca de snorkeling. Au si pe guleta tot felul de alte accesorii pt apa,depinde si de vasul cu care mergem, nu in fiecare an aveau toti la fel.
Gabriel:
Buna tuturor. Locul de intalnire- 27 august, ora 6,30 -Aeroportul Otopeni,Plecari Internationale, in zona din dreapta fata de cum intrati, vis a vis de Cofetaria Lavazza.Va voi astepta la locul de intalnire cu un carton printat cu SINGLESCAMP ROMANIA, voi avea si legitimatia de ghid vizibila. Nu uitati pasaportul, asigurarile le voi avea si eu printate pentru fiecare. Este recomandat sa faceti check-in online, cu maxim 24 ore inainte de plecare. Sa ne vedem cu bine !
admin:
Este una dintre cele mai frumoase vacante Singles Camp&Travel. O calatorie inedita, locuri spectaculoase, atmosfera minunata de pe punte, noptile imbracate in stele...Gabi este un foarte fain insotitor de grup, a fost de multe ori cu grupurile noastre pe riviera turca, are o multime de lucruri de impartasit cu voi. Sper sa fiti o gasca faina, vesela, pusa pe distractie. Mi-as dori sa stiu ca ati socializat, ca v-ati bucurat de compania celorlalti, ca v-ati intors acasa mai bogati in prieteni si amintiri.
Calatorie frumoasa, cu vreme buna si cu voi buna!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă