Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

NOUL SITE Singles Camp

<< < (2/3) > >>

admin:
Radu, forumul nu are nimic in comun ca soft cu site-ul am explicat asta. Pe site-ul nou, daca nu te-ai dezabonat la newsletter iti gasesti adresa de Email. Daca nu o gasesti atunci fa un cont nou, prin "inscriere in grup" si anunta-ma sa te trec gold.

Nioctibdivoc:
M-am inregistrat la o excursie externa si am platit avansul, dar nu gasesc in contul meu de pe https://singlescamp.ro locul unde pot plati cu cardul pentru restul de plata. (Daca nu ma insel, nici pentru avans nu vazusem nici-o varianta de plata cu cardul.)
Unde pot vedea optiunea de plata cu cardul?

Nioctibdivoc:
Imi poate raspunde cineva la intrebare?  :( Sau alternativ cum pot lua legatura cu cineva care imi poate raspunde la intrebari privind modul de plata?

cartex:
Sa inteleg ca doresti sa platesti restul excursiei dupa ce ,deja, ai facut plata avansului? Excursiile se platesc in rate; daca timpul de desfasurare este mult mai incolo in timp, plata avansului iti asigura locul in excursie.. vezi cand este termenul de plata pentru urmatoarea rata ..."fereastra" de plata se va deschide aproape de aceasta data, nu stiu exact cat de aproape... deci rabdare....de ce atata neliniste? :)   
Vin sarbatorile, toata lumea este agitata si preocupata cu pregatirile sau plecati in vacanta , cum a zis deja admin
Relaxeaza-te!Platile te vor trage de maneca la timpul lor , iar excursia va veni si va fi minunata! *|*

Nioctibdivoc:
Multumesc pt raspuns.

--- Citat ---de ce atata neliniste?
--- Terminare citat ---
Fiindca e prima excursie cu SinglesCamp si nu cunosc procedurile, si nici n-am gasit pe forum in explicatiile oficiale raspuns la intrebarile mele, si in plus nici nu exista un nr de telefon unde sa sun sa intreb cum sta treaba.

--- Citat ---Platile te vor trage de maneca la timpul lor
--- Terminare citat ---
Ce inseamna asta mai exact? Mi se va trimite un email cu factura?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă