Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - pe insula eternei primaveri 18 - 25 iulie 2022
Alexandra c:
Multumesc pentru raspuns! Vad ca nu a mai intrat nimeni pe forum in afara de mine :) sper sa se populeze pana la plecare
Hera:
Buna ziua tuturor!
Azi am intrat pe forum și am văzut ca excursia este deja un “ spectacol cu casa închisă”.
Recunosc faptul ca eu am niște emoții, e prima data când sar, fără prea multe analize, spre aventuri nemaintâlnite.O fi ca un salt, in gol, cu parasuta…
Astept sa va întâlnesc pe toți participanții la clipele smulse insulei “ eternei primăveri”.
Pana atunci, o vara minunata !
lidia.Iasi:
--- Citat din: Hera din Luni, 30 Mai 2022, 16:16 ---Buna ziua tuturor!
Azi am intrat pe forum și am văzut ca excursia este deja un “ spectacol cu casa închisă”.
Recunosc faptul ca eu am niște emoții, e prima data când sar, fără prea multe analize, spre aventuri nemaintâlnite.O fi ca un salt, in gol, cu parasuta…
Astept sa va întâlnesc pe toți participanții la clipele smulse insulei “ eternei primăveri”.
Pana atunci, o vara minunata !
--- Terminare citat ---
Buna, Hera!
:) Saltul va fi unul safe, pe un taram de poveste!
andreim115:
Salutari. Am o intrebare legat de
--- Citat ---La coborare puteti alege o aventura de o ora, coborand pe panta inclinata pana in oras, de unde un popas la Ritz, apoi altul la Pub-ul irlandez.
--- Terminare citat ---
Cumva aventura de o ora mentionata este asta?
lidia.Iasi:
--- Citat din: andreim115 din Vineri, 03 Iunie 2022, 21:32 ---Salutari. Am o intrebare legat de Cumva aventura de o ora mentionata este asta?
--- Terminare citat ---
:) DA!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă