Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Coasta de Azur si Provence 19 - 24 iunie 2022

<< < (9/13) > >>

doina savu:
Multumesc!

Ade-Sofia:
Buna, tuturor! Am prins ultimul loc in excursie! Astept cu nerabdare sa va cunosc pe toti  si sa te revad, Diana! De acord cu toate optionalele pe care le propui. Doar ne anunti cat si cum achitam. Sunt sigura ca va fi minunat. Cu drag, Adelina.

krondia:
Activitatile optionale

Revin cu precizarea ca Agentia Bon Voyage nu este implicata in activitatea de organizare a excursiilor optionale la care vom participa.
Este o perioada aglomerata in agentie acum, doar eu ma ocup de centralizarea optiunilor voastre, de rezervari si apoi de plati, tocmai pentru a nu aglomera activitatea agentiei si mai mult.
Acesta este un alt motiv pentru care nu este posibila transferarea diferentei de 80 de euro in contul excursiilor optionale.

Vom achita excursiile optionale dupa ce ajungem in Franta.
La fel si croaziera de la Cannes, voi cumpara biletele fizic in ziua in care vom ajunge in Cannes, doar rezervarea trebuie sa o efectuez inainte.

Dupa ce confirma toti participantii ca au luat la cunostinta noul orar de zbor, am sa va transmit emailul referitor la optionale.
Puteti sa scrieri si aici pe forum, doar va rog sa nu imi transmiteti aceste mesaje pe Wapp sau alte canale private de comunicare, este mult mai simplu sa primesc optiunile voastre centralizat.

Stiu ca sunteti nerabdatori sa plecam in vacanta, dar a mai ramas putin...  *|*

Diana

Roxana88:
Buna.
Am luat la cunostinta de data si ora zborului, de faptul ca, daca ai a 3 a doza de vaccin (booster), nu ai probleme de testare sau alte probleme.
Urmaresc si celelalte informatii pe Forum, deoarece eu nu am mai fost cu voi decat intr-o excursie interna si chiar nu stiu cum procedati.
Multumesc pentru orice mica informatie utila.

:-*

krondia:

--- Citat din: doina savu din Vineri, 27 Mai 2022, 10:04 ---Intrebare: eu am facut ultima doza la 28 sept. De atunci au trecut peste 9 luni. Din postarea ta inteleg ca ar trebui sa ma vacinez din nou???

Mci

--- Terminare citat ---

Doina, iti raspund si eu.
Schema completa de vaccinare inseamna a treia doză pentru vaccinurile Pfizer, Moderna, Astra Zeneca și a doua doză pentru Johnson&Johnson, cel mai târziu la 9 luni de la finalizarea schemei inițiale de vaccinare, vezi mai jos alte surse oficiale:

Since 1 February 2022, in order for their vaccination schedule to continue to be recognised as complete, persons aged 18 years or older wishing to enter French territory must have received a booster dose of messenger RNA vaccine no later than nine months after receiving the last mandatory dose.
         https://www.interieur.gouv.fr/covid-19-international-travel

Atenție! Începând cu 15 februarie 2022, persoanele cu vârsta de peste 18 ani care sosesc în Franța trebuie să fie vaccinate cu o doză complementară de vaccin pe bază de ARN mesager (a treia doză pentru vaccinurile Pfizer, Moderna, Astra Zeneca și a doua doză pentru Johnson&Johnson) cel mai târziu la 9 luni de la finalizarea schemei inițiale de vaccinare. Pentru a fi recunoscută, doza de rapel trebuie să fi fost administrată cu cel puțin 7 zile înainte de efectuarea călătoriei.
https://ro.ambafrance.org/Masuri-legate-de-COVID-19-in-Franta

Pentru că am primit mai multe intrebari referitor la documentele medicale, va rog sa cititi cu atentie informarile privind conditiile de calatorie in cele doua tari de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe:

Franta
https://www.mae.ro/travel-conditions/3698

Monaco
https://www.mae.ro/travel-conditions/28307[/i]

Incerc sa va ajut cu informatiile de care aveti nevoie dar va reamintesc ca este responsabilitatea fiecaruia de a se informa si asigura ca detine documentele de calatorie si medicale necesare calatoriei in Franta si Monaco.

--- Citat --- Persoanele inscrise se vor informa personal si din vreme despre documentele solicitate la intrarea in cele doua tari. Se vor asigura ca pot respecta conditiile de intrare si de asemenea ca la data plecarii au pregatite documetele pentru prezentare si control, la imbarcarea din Bucuresti si la intrarea in Franta si Principatul Monaco.

--- Terminare citat ---

Mai sunt cateva persoane care nu au raspuns inca la mailul trimis din agentie referitor la noul orar de zbor.
In momentul in care se primeste si ultima confirmare, am sa va trimit mailul referitor la optionale si alte informatii utile.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă