Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Coasta de Azur si Provence 19 - 24 iunie 2022
krondia:
Aveti mai sus conditiile de calatorie in Franta si Monaco in vigoare in prezent, sa va puteti pregati documentele de calatorie din timp.
Alors on danse :dance: *|*, aceasta este deviza Franței începând cu 15 martie 2022, data la care au inceput sa se ridice, treptat, cele mai multe dintre restricțiile anti Covid19.
De acum intram si noi in linie dreapta cu pregatirile de vacanta :)
Îi salut si pe noii inscrisi, stiu că asteptati cu nerabdare plecarea *|* Mă bucura entuziasmul vostru, semn că vom fi un grup fain :thumbup:
Pe lângă partenerii de la Nisa, am contactat ieri si compania care efectueaza croaziera La Corniche d'Or cu plecare din Cannes.
Am alocat excursiei opționale la Cannes ziua de miercuri, tocmai pentru a putea merge in aceasta frumoasa croaziera care are loc doar miercurea si vinerea de la 14:30 :)
Săptâmâna viitoare urmează să vă trimit un email referitor la activitățile opționale și apoi, în funcție de răspunsurile voastre, să efectuez rezervarile.
Până atunci, o imagine de acum câteva zile din Cheile Verdonului, unul dintre obiectivele din cadrul excursiei în Provence:
A plus !
doina savu:
Intrebare: eu am facut ultima doza la 28 sept. De atunci au trecut peste 9 luni. Din postarea ta inteleg ca ar trebui sa ma vacinez din nou???
Mci
admin:
Doina iti raspund eu, pentru ca Diana este plecata cu grupul de Varghis. Asa acum solicita Franta, se intelege ca este nevoie de booster daca au trecut 9 luni de la ultima doza. Vad ca este chiar subliniat.
doina savu:
Multumesc.
“Scap” la mustata sa nu fac doza 4…..
Ciudat e ca pana acum nu am mai auzit de “obligativitate”mascata” sa se faca si doza 4.
Toate gandurile mele bune!!!
admin:
Doina, un moment, sa ne intelegem: nu trebuie doza 4, daca ai doza 3 (booster) nu are limita, deci este suficient. Eu am inteles din ce ai scris ca ai doar doua doze, fara booster. Acolo se pune problema.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă