Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hoinarind pe plaiuri oltenesti. Polovragi 25 - 27 martie 2022
eugenbr:
Salutare tuturor din zona Br-Gl merge cineva in această excursie?
jeneserien:
Buna tuturor.... din Bucuresti mai merge cineva? Ma gandeam poate ne grupam cu transportul :)
vandreid:
Hello! Si eu vin tot din Bucuresti. Da, ne putem grupa cu transportul, e mai eficient. Eu ma gandeam sa vin cu masina. Am vorbit deja cu o prietena dar as mai avea loc de doua persoane.
admin:
Ma bucur pentru fiecare iesire SC. Stiu ca lumea isi va regasi prieteni, isi va face altii noi, se va distra. Iar in contextul asta va uita si se va rupe si macar pentru 3 zile de toata nebunia. Acum 12 ani tin minte ca pe vremea asta pregateam prima iesire a celor din club, la Sibiel. Si doamne cate emotii aveam, dar cat nerabdare si curiozitate mai ales sa cunosc pe cei care-i "intalnisem" doar pe forum.
Fiecare excursie, fiecare vacanta, imi aduce aceleasi emotii si cred ca asa va fi mereu. Chiar daca stiu ca va fi bine, ca lumea va fi multumita si vesela, tot am cate un fior...Ma gandesc la vreme, la atmosfera din grup, la lucruri ce nu tin de noi. Astept cu nerabdare sfarsitul fiecarui eveniment, desi stiu ca cei care sunt acolo ar vrea sa tina mai mult, sa nu treaca atat de repede. Vreau insa sa scap de emotii, de ganduri, ca ce o fi acolo, cum au gasit locul in care se sta, cum e mancarea, cum e grupul. Urmaresc mai mult Facebook-ul doar doar vad ceva imagini. Mi-ar fi placut mult ca lumea sa impartaseasca si aici, dupa terminarea excursiilor, ganduri, imagini, sa depene cateva amintiri. Din pacate insa acel obicei fain si intim s-a cam stins, doar cativa mai pastreaza obiceiul ca atunci cand se intorc scriu cate ceva si pun poze. Asta e, probabil ca oamenii sunt foarte ocupati, revin la gandurile lor si nu se mai gandesc aici...
M-am uitat pe vreme, aveti zile minunate de primavara cu mult soare, cel putin asa promit cei de la meteo. Si sper sa aiba dreptate. De gasca faina stiu ca sunteti, va cunosc pe destul de multi, iar Iasmina aduce intotdeauna bucuria si veselia de acasa, asa ca nu ma indoiesc ca o sa va distrati. Nu-mi ramane decat sa va urez drum bun si zile faine, sa fiti cat mai bucurosi posibil, impreuna! Si sa va distrati la maxim! :dance: *|* :thumbup:
Iasmina:
Mulțumim Gigi de urări, într-adevăr am avut parte de o gașcă super faină plini de veselie și voie buna!
Vremea a fost fantastică, soare și temperatură perfecta pentru drumeție!
A fost un weekend minunat între prieteni!
Navigare
Du-te la versiunea completă