Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vara la Balcic. Marea si Castelul Reginei Maria. 28 iunie - 3 iulie 2022
Roxi:
Buna! Vin din Brasov.Ma intereseaza daca mai vine cinveva din zona Brasov-Sibiu si cum ajungeti in Bucuresti.Eu nu am multe optiuni si cea mai convenabila varianta pentru a ajunge la timp pt plecarea spre Bulgaria ar fi sa vin in Bucuresti din data de 27.06. Din experientele voastre anterioare la ce hotel ar fi cel mai bine sa ma cazez astfel incat sa fiu cat mai aproape de Parcul Tineretului (eu nu cunosc capitala si de aceea va cer sfatul si poate mai sunt si alte persoane care se vor caza in Bucuresti in seara dinaintea plecarii :)).
Va multumesc pentru eventualele sfaturi.
Weekend minunat sa aveti!
Roxi:
Mutumesc pentru poze, Lidia! Foarte frumos...de-abia astept intalnirea si vacanta.
Dr.VladM:
Salutare ! Inclin sa merg in aceasta excursie :) Prima de altfel alaturi de voi ! As vrea sa stiu cine mai merge, cam ce varsta au participantii (am citit ca majoritatea 35-60 suntem pe aceasta platforma - eu fiind deci cel mai mic 35 ;D) si alte sfaturi ce le puteti impartasi cu un nou venit ! Multumesc anticipat ! :thumbup:
Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT
Microbuz: B 707 NEW
Sofer: DAN Tel 0770/980618
Plecare ora 07:00 - intrarea parcul Tineretului (vis a vis Colegiul Gheorghe Sincai)
Intilnire grup :ora 06:45
Navigare
Du-te la versiunea completă