Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Alsacia si Elvetia. 2 - 10 august 2022
admin:
Mai revin odata inainte de plecare. La check in online mi-a aparut OBLIGATIVITATEA purtarii mastii FFP2 pe perioada zborurilor Lufthansa. Pe aeroport nu o sa aveti nevoie dar pe avion da, asa cum mentionam intr-un mesaj anterior, pe ultimele zboruri am intalnit aceasta obligativitate. Toata lumea purta, doar o romanca avea ceva de comentat, zicea ca ea face business si deci ea ar trebui sa fie tratata altfel. :idiot2: :tickedoff: Vai Doamne', cati prosti am intalnit in ultima vreme... :-[ :'( Si din pacate 2-3 ziceau ca sunt profesori la facultate. Vai de capu' studentilor cu astfel de specimene la catedra :'( ...Ne miram ca societatea asta arata asa cum o vedem astazi ??? ... Dar asta e alta treaba, nu mai discutam de lucruri rele ci doar de cele bune, ca doar plecam in vacanta! :dance: :thumbup: *|*
admin:
M-am intors in aceasta dimineata dintr-o vacanta cu oameni minunati, impreuna cu care am calatorit, am vizitat, am ras si mi-am petrecut trecerea pragului dintre 61 spre 62 de ani... :flori: Tare fain a fost, exact asa cum si-ar dori oricine sa se bucure de ziua lui, de vacanta. Cu oameni faini in jur, in locuri superbe.
Vremea a fost perfecta, ideala pentru vizitare, asa ca nu am ratat nimic, tot ce era programat am reusit sa vedem. Am urcat de doua ori la peste 3.000 metri, o data la Aiguille du Midi, la 3.600 metri si la Gornergrat, la 3.100 metri. Vizibilitate perfecta in amandoua zile, asa ca ne-am putut bucura de panorame de vis spre varfurile Mon Blanc (4.810 m) si Dufour (4.634 m), aflate la doar o aruncatura de bat de noi.
Am admirat satele alsaciene pline de culoare, Colmar, Ribeauville si Riquevir si le-am gustat aromele. Am poposit in orase pitoresti, Lausanne, Berna, Basel, ne-am plimbat pe malul lacului Geneva in Vevey, Montreux pana la Castelul Chillon, am servit pranzul la inaltime platformei Klumm, deasupra Interlaken, am prins rasaritul si apusul la Zermatt, un loc absolut superb.
A fost fain, tare fain, de nu-ti venea sa mai pleci. O sa vedeti in cateva fotografii si de ce...Apropo de fotografii, am transmis astazi celor cu care am calatorit, imaginile luate de mine. Daca nu le-ati primit scroeti-mi pe office@singlescamp.ro si va retransmit.
Postez mai intai cateva imagini din Basel, din prima noastra zi de excursie:
admin:
O zi petrecuta in Alsacia este o adevarata incantare pentru orice om iubitor de frumos si pitoresc. Colmar, primul nostru popas in Alsacia este o adevarata perla, un univers de culori si forme absolut incantator.
admin:
Un alt sat de poveste din Alsacia: Riquewihr.
Navigare
Du-te la versiunea completă