Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Toplita. Schi, SPA si plimbari in zapada 28 - 30 ianuarie 2022
Irina Daniela Florea:
Buna seara, sunt interesata, in numele unei prietene, de un loc in aceasta excursie; in cazul unei renuntari va rog frumos sa sunati la numarul de telefon 0744707555. Multumesc !
lidia.Iasi:
Mai este o saptamana pana ne vedem la Toplita. Partiile sunt in stare foarte buna, iar de ieri a inceput sa ninga foarte frumos *|*
Vinerea viitoare va astept la pensiune intre 13.00 - 13.45. facem check-in-ul iar in jur de ora 14.00 plecam spre partie. Masa de pranz o puteti lua la restaurantul pensiunii. Pentru cei care nu doresc sa schieze voi face recomandari pentru alte activitati.
Daca nu reusiti sa ajungeti pana la ora 14.00 nu este nici o problema, voi lasa lista la receptie si va puteti caza.
Va recomand sa postati pe forum din ce zone veniti si daca mai puteti lua pe cineva pe ruta voastra.
In masina mea, pe ruta Iasi - Tg. Neamt - Borsec - Toplita mai sunt 2 locuri. Trimiteti mesaj la 0743122214 daca aveti nevoie
Din Ploiesti, Vicu a postat mai sus ca are 4 locuri, tel 0769089051)
In link-ul de mai jos gasiti informatii despre partiile de la Toplita, tarifele pentru inchirierea echipamentului sau skipass. Daca doriti sa luati lectii de schi, aveti o lista cu instructorii autorizati. Va recomand sa contactacti unul din timp pentru a va programa.
https://partiatoplita.ro/
Nu uitati costumul de baie, prosopul si slapii :)
Centrul wellness Baile Banffy se afla la 150 m de pensiune si dispune de un bazin cu apa termala de 400mp, jacuzzi, sauna umeda si uscata, camera de sare, sala fitness. Programul este 10.00 - 21.00 iar tariful de acces pentru 3 ore este 20 lei vineri si 25 lei sambata si duminica. Accesul este limitat la 30% din capacitate si se face pe baza certificatului verde.
Vamane98:
Buna! Eu vin din Focsani cu inca o persoana si mai pot lua pe cineva. Tel. 0745394509
oli:
Din Bucuresti, vine cineva cu masina? As veni si eu, nu conduc. Multumesc!
oli:
Rezolvat, multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă