Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Alpii, lacurile si castelele Bavariei 12 - 20 august 2022
LoryR:
Buna, Angela ! Am optat pt CFR :). Venim cu trenul IR1623 si vom fi in vagonul 2 .
Angela B:
Buna, LoryR ! Ne vedem in Brasov. Am cumparat biletele. Spor la impachetat ! *|*
admin:
Nu am apucat sa va urez drum bun pentru aceasta calatorie. Care cu siguranta o sa va placa. Eu am facut drumul acesta de multe ori, cu Singles Camp sau cu familia. M-a bucurat de fiecare data sa ma plimb seara pe malul lacului Neusiedler, sa gust din aromele vinurilor de Burgenland, saurc la panorama din parcul de la Baden, sa strabat "drumul romantic" ce insoteste Dunarea, sa urc in Alpi, sa vad castelele, lacurile si satele cu case pictate ale Bavariei. Sa mananc wurst, sa beau bere si sa fiu fericit ca sunt acolo...
Va urez sa va bucurati si voi, sa gasiti frumosul si emotia placerii in fiecare loc pe care-l strabateti.
Angela B:
Multumim pentru gândurile bune. Ne bucuram ca suntem aici *|* *|*
admin:
Am vazut in poze pe facebook ca ati avut vreme buna, Florin stiu ca e un tip excelent, locurile prin care treceti sunt superbe, asa ca totul ar trebui sa fie asa cum mi-am si v-ati dorit! Drum bun in continuare! :thumbup:
Navigare
Du-te la versiunea completă