Am transmis pe whatsapp iar la doua persoane a caror numere nu le-am gasit, pe Email urmatorul mesaj:
"Buna dimineata tuturor! Fara sa induc panica, va atrag atentia ca mai sunt doar 7 zile pana la termenul maxim pana cand se poate aplica pentru Thai Pass. Eu va recomand sa-l faceti cel tarziu astazi, pt ca raspunsul consulatului dureaza intre 3 - 7 zile, iar in situatia in care ati gresit completarea formularului si ati fost respinsi, sa aveti timpul necesar pt a mai aplica inca o data. Pe forum eu v-am oferit intregul parcurs de completare, este de foarte mare ajutor ceea ce am postat si explicat acolo. V-am recomandat acolo ca in situatia in care nu aveti cunostiintele necesare pt completare (inclusiv conversia de formate) - sa mergeti la cineva apropiat care va poate ajuta. Aratati ce am scris pe forum, pregatiti documentele pt incarcare si in situatia in care intampina probleme de neclaritate, sa ma sune 0745 106501. Intre 09:00 - 14:00 si 17:00 - 19:00, va pot indruma si ajuta. Tot pe forum am scris tot ce aveti nevoie pt obtinerea vizei. Pregatiti dosarul (cu toate documentele listate), fotografiile si pasaportul, nu uitati nimic pt ca autoritatile thailandeze sunt destul de chitibusare si sa nu va treziti acolo ca nu aveti ceva. Am rugamintea sa-mi raspundeti acestui mesaj, confirmand daca ati primit de la mine: voucher-ul de hotel, asigurarea Mondial in engleza (cea care trebuie incarcata) si confirmarea de programare/plata pt cele 2 teste pe care le facem in Thailanda. Verificati si daca e ok scrieti doar: confirm. Daca nu scrieti-mi un email cu solicitarea de a va retransmite. O zi frumoasa!"
Cea mai mare parte au confirmat primirea, altii am vazut ca au citit dar nu au confirmat (

), altii am vazut ca inca nu au deschis. Consider ca TOT ce a depins de mine am facut, ajutandu-va, indrumandu-va maxim posibil. De aici incolo depinde doar de fiecare in parte, cat de bine a inteles ca nu trebuie sa intarzie cu aplicarea la thai pass. Repet inca o data, nici agentia nici noi ca organizatori nu ne facem responsabili de ne-completarea formularelor, sau completarea cu intarziere, sau cu greseli. Am explicat si subliniat ca thailandezii sunt foarte minutiosi si daca gresiti ceva, va respinge cererea de pass si va treziti in imposibilitatea de a va imbarca pt Thailanda. De aceea:
- nu intarziati, aplicati chiar astazi
- faceti-o cu atentie, verificand tot ceea ce introduceti si asigurandu-va ca este corect
Avem deja o respingere si vreau sa va spun ca a fost DOAR din cauza unei cifre, din pasaport. Pt ca datele nu bateau, cererea a fost refuzata, fiind nevoie de reluarea aplicarii. Noroc ca persoana in cauza a facut din timp aplicarea si are acum timp suficient sa o reia. De aceea spuneam sa nu va lasati pe ultima saptamana.