Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sorrento, Coasta Amalfi, Capri si sejur Ischia 29 mai - 6 iunie 2022

(1/5) > >>

admin:
Tarif: 1.180 euro/ persoana

Discount GOLD MEMBER:: 40 euro

Rezervari: https://singlescamp.ro/trip/vacanta-sorrento-amalfi-capri-ischia

Perioada de desfasurare: 29/05/2022 - 06/06/2022

Cazare:
29 mai - 1 iunie Sorrento. Hotel Zi' Teresa 4* Camera dubla, vedere spre curtea interioara*
1 iunie - 6 iunie Ischia Porto. Hotel Solemar Terme Beach&Beauty 4*, camera cu vedere partiala la mare**

*Camera twin cu vedere spre curtea interioara
18 m² Vedere la curtea interioară Aer condiţionat Baie în cameră TV cu ecran plat Izolare fonică Minibar WiFi gratuit

**Cameră twin cu vedere parţială spre mare
18 m² Balcon Vedere la mare Vedere la piscină Aer condiţionat Baie privată TV cu ecran plat Minibar WiFi gratuit

Pentru ca hotelurile sunt nominalizate inca de la lansarea excursiei, de asemenea pentru ca sunt precizate chiar si tipurile de camere, aveti timpul si posibilitatea de a studia pe internet prezentarile, toate detaliile, feed-back-urile despre acestea.

Grup de: 14 persoane

Descrierea serviciilor

Servicii incluse:
•   zbor Blue Air Bucuresti - Napoli si retur, bagaj de cala 23 kg inclus si bagaj de mana maxim 8 kg in conditiile de dimensiune impuse de compania aeriana
•   cazare 8 nopti la hotel 4*
•   mic dejun x 8
•   ghid local Pompeii - prezentare in limba ENGLEZA, prin sistem de casti
•   ghid local Capri - prezentare in limba ENGLEZA, prin sistem de casti
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
x asigurare medicala - recomandam cu acoperire risc COVID
x taxa de oras la hoteluri (se achita individual la check out; variaza intre 3 - 4 euro/noapte)
x transport privat cu microbuzul aeroport Napoli - hotel Sorrento
x hidrofoil Sorrento - Ischia*
x hidrofoil Ischia - Capri si retur
x hidrofoil Ischia - Napoli
x Hidrofoyl Amalfi - Sorrento cca 15 EUR
x turul insulei Capri cu ambarcatiune cca 17 EUR
x excursie Coasta Amalfi 50 EUR - organizata cu 2 microbuze cu soferi/ghizi locali. Inscrierea la aceasta excursie trebuie comunicata agentiei Bon Voyage, inca din faza de rezervare
x intrare la Pompei cca 11 EUR
x bilet tren Sorrento - Pompeii si retur. Total cca 7 euro.
x taxi Molo Beverello - aeroport, la revenirea de pe insula Ischia - cca 8 - 10 EUR/pers
x intrarile la obiective - sunt foarte putine locuri in care intram si platim, majoritatea sunt exterioare, deci fara plata
x costuri teste si certificari medicale, in situatia in care intrarea in tara de destinatie este conditonata de efectuarea unor testari
x alte servicii care nu sunt mentionate la incluse
x cheltuieli personale
x  informare asupra conditiilor medicale de calatorie, programari teste medicale, completare formulare de calatorie sau medicale necesare intrarii in tarile de destinatie

*In caz de vreme rea pe mare, sau alte situatii care anuleaza posibilitatea de a ajunge din Sorrento pe insula Ischia cu hidrofoil-ul, va fi nevoie sa ne deplasam cu trenul pana in gara Napoli, de acolo taxi pana in Molo Beverelo si ferry boat pana pe insula Ischia. Nici unul dintre aceste costuri nu sunt incluse in tariful de excursie.

Zboruri:

duminica 29 mai 2022 15:00 OB143 Bucuresti - 1h 55 min - Napoli 15:55

luni 06 iunie, 2022 Napoli catre Bucuresti 0B 144 NAP  17:05 - 1 h 55 min - OTP 20:00

Orarul de zbor poate suferi modificari.

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Cindea Gigi

*Agentia Bon Voyage Sibiu este doar intermediar intre participanti si compania aviatica, nefiind răspunzătoare şi neputandu-i-se pretinde despăgubiri pentru că pasagerul nu a zburat, în următoarele condiţii:
- pasagerul nu s-a prezentat la timp la îmbarcare (ora comunicata in programul excursiei si care poate fi modificata pana in preziua plecarii)
- pasagerul este refuzat la îmbarcare datorită unor probleme legate de documentele personale (de identificare sau medicale) sau în situaţia unui refuz nejustificat al
- alte imprejurări sau cazuri de forţă majoră, pe care agenţia nu le putea prevedea sau evita
Agenţia Bon Voyage nu este răspunzătoare pentru întârzieri sau modificări de orar ale companiei aeriene pentru care s-a emis biletul, pentru calitatea zborului sau pentru servicii aferente zborului (ex - pierderi de bagaje), obligaţii care cad direct în sarcina companiei. În astfel de situaţii, pasagerul se va adresa direct companiei transportatoare, care va despăgubi pasagerul în conformitate cu reglementările internaţionale.
Insotitorul de grup are sarcina de a face prezenta la data, ora si locul de intalnire comunicate in program, de a informa asupra felului in care decurge imbarcarea si a locului de regrupare la destinatie. Nu are responsabilitatea insotirii grupului la check in, security, politie frontiera si nici de urmarire a imbarcarii fiecarei persoane din grup.

Ce vedem in aceasta calatorie: Sorrento, Coasta Amalfi, Pompeii, insulele Capri si Ischia.

Profilul si tipul excursiei: Vacanta o sa aiba doua parti: una in care vom sta la Sorrento si este mai activa, cu vizitare, iar a doua pe care o s-o petrecem pe insula Ischia va fi de relaxare, intr-o zona termala, la malul marii.

Cui se adreseaza ca profil de participant: active/sociabile/ persoane carora le plac calatoriile in locuri pitoresti, romantice si interesante. Care iubesc marea, soarele, Italia, care-si doresc compania unui grup de vacanta.

Trebuie sa aveti la voi:

•   Document de identitate: carte de identitate sau pasaport
•   Documente medicale - cele solicitate de autoritatatile locale din zona de calatorie  mae Italia.  Persoanele inscrise se vor informa personal si din vreme despre documentele solicitate la intrarea in Italia. Se vor asigura ca pot respecta conditiile de intrare si de asemenea ca la data plecarii au pregatite documetele pentru prezentare si control, la imbarcarea din Bucuresti si la intrarea in Italia. Facem precizarea ca organizatorii si agentia Bon Voyage srl Sibiu nu au nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste pregatirea si prezentarea corecta a documentelor de identitate si sanitar-medicale, necesare intrarii in Italia.. Agentia turistica nu poate fi considerata vinovata, nu i se poate imputa nimic si de asemenea nu i se pot solicita rambursari in situatia imposibilitatii unui participant de a pleca in excursie din motive ce tin de neincadrarea/nerespectare conditiilor de intrare sau refuzul de a fi imbarcati pentru ca documentele solicitate nu au fost minutios pregatite de catre o persoana ce a rezervat la aceasta excursie.  Nu limitam inscrierile la persoane vaccinate, nu conditionam in nici un fel inscrierea, o poate face oricine, vaccinat sau nu. Responsabilitatea noastra este doar de a va informa de unde va luati informatiile necesare pentru plecarea in excursie si anume de aici:    mae Italia.

Despre bagaje: pregatiti-va cu un troller, in care sa aveti imbracaminte si incaltaminte usoara, in care sa va simtiti comod. Nu uitati costumele de baie, slapii, ceea ce aveti nevoie pt SPA si mare.
   
Programul excursiei

Ziua 1. 29 mai . Plecam in vacanta!  Ora de intalnire pe aeroport: 12:00. Cititi aici . Zbor duminica 29 mai 2022 15:00 OB143 Bucuresti - 1h 55 min - Napoli 15:55 Regruparea se face pe linia de preluare a bagajelor, de unde ne deplasam impreuna cu insotitorul de grup, pana la microbuzul de transfer la Sorrento. Transfer privat Aeroport Napoli - Sorrento hotel. Check in hotel. Refresh si dupa 1 ora si jumatate iesim sa cunoastem "perla din gradina de lamai", Sorrento.

Ziua 2. 30 mai Sorrento si Pompeii In prima parte a zilei este timp liber pt a explora singuri Sorrento, iar la 12:00 ne intalnim in gara pt a ne deplasa si vizita Pompeii. Facem cu trenul cca 40 minute pana in statia Pompeii Scavi, apoi vizitam in jur de 2 ore si jumatate celebrul sit arheologic.

Sorrento:Pompeii, cum arata ATUNCI si cum o sa-l vedeti ASTAZI:Ziua 3. 31 mai Coasta Amalfi.

Despre Coasta Amalfi in imagini video:Excursia este optionala si este organizata, la fel ca in fiecare an: la ora 08:00 vom fi preluati de la hotelul din Sorrento de doua microbuze cu soferi-ghizi, cu care urmeaza sa vizitam Positano, cea mai frumoasa statiune de pe coasta, apoi Amalfi, cea mai mare dintre localitatile din fostul regat, apoi la Ravello, cel mai romantic loc. Servim masa intr-un local traditional, in jur de ora 12:00. La intoarcere, daca vremea este buna, luam hidrofoil-ul catre Sorrento. Vizitam astfel coasta si de pe mare, iar efectul este maxim...Daca nu se poate merge, mai e nevoie sa achitam 10 euro, pt a reveni la hotel cu microbuzele.

Positano, in ritm de chitara:si din drona:Ravello si incantatoarele imagini din gradinile Villa Rufolo:

la Sorrento cu NLG cca 17:00.

Ziua 4. 1 iunie Transfer cu ferry pe insula Ischia sau tren Sorrento - Napoli, taxi Molo Beverelo, ferry Napoli - Ischia. Check in Solemar Terme 4* si free time.

Aici o sa ne petrecem sejurul:

]https://www.youtube.com/watch?v=VuHgxJjyxj4

Ziua 5. 2 iunie Free time

Ziua 6. 3 iunie Insula Capri Vizitam prela Marii Tireniene impreuna cu o ghida tare simpatica, Eliana. Luam cu noi pachet pt drum si snack in free time. Nu o sa avem timp de masa la restaurant! Am sa fac din vreme rezervari pentru ferry, pentru turul insulei cu barca, pentru bus-uri Capri Marina Grande - Anacapri, Anacapri - Capri, Capri - Marina Grande. Walking tour Anacapri si Capri. Total 4 h si 30 min.

La coborarea pe Capri urcam intr-o ambarcatiune cu care vom face turul insulei. Excursia pe apa dureaza cca o ora si costa cca 17 EUR. Va asigur ca face toti banii. Se vad dinspre mare ambele porturi, grotele de Smarald, de Corali, Azzuro, se trece prin Stancile Faraglioni prin Poarta Sarutului, apoi pe sub peretii impresionanti de stanca pe care se afla Anacapri. Reveniti in port o sa ne continuam vizita, cu bus-ul pana in Anacapri. Apoi tot cu busul in Capri, pana in Piazza Umberto, apoi de acolo spre Via Krupp pt a admira minunata priveliste ce se asterne de langa Giardini di Augusto. Ne intoarcem apoi in centru de unde luam autobuzul catre Marina Grande.

"Zburand" deasupra insulei Capri:Ziua 7. 4 iunie Timp liber

Ziua 8. 5 iunie insula Ischia Free time, iar de la 13:30 (cu masa luata) turul insulei cu autobuz public: Serrara de Fontana panorama (30 min), Sant Angelo (1 h), Forio (Soccorso pt apus si apoi cina si cumparaturi). Daily ticket 4,5 euro. Retur la hotel.

Ziua 9. 6 iunie Plecam spre casa Mic dejun, check out taxi in grupaje, si la ora 11:00 ne intalnim in port, la terminalul pt Alilauro. Avem la ora 11:45 ferry Ischia - Napoli Molo Beverelo. Ajungem la 12:35. Luam taxi in grupaj si mergem la aeroport. Maxim la ora 14:00 trebuie sa ajungem acolo. Zbor 17:05 Napoli - Bucuresti 20:00.

Hotelul Solemar Terme Brach&Beauty Ischia 4* :oops: Inainte de a va inscrie cititi informatiile de mai jos (cu click pe fiecare). Inscriindu-va in aceasta excursie intelegem ca le-ati parcurs si ati acceptat conditiile si regulile noastre:

•   Reguli pentru membrii clubului
•   De stiut – mai ales daca sunteti prima oara cu noi.
•   Conditii de participare in perioada COVID19
•   Rolul insotitorului de grup
•   Cum va informati ulterior rezervarii
•   Reguli in timpul calatoriei
•   Contract cu agentia de turism Bon Voyage
•   Renuntarea unilaterala la o excursie

admin:
Am deschis rezervarile. Inscrierile se pot face aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/sorrento-coasta-amalfi-capri-si-sejur-ischia-29-mai-6-iunie-2022/

Bon Voyage:
A aparut un loc disponibil dintr-o renuntare intr-o camera dbl la femei.

Bon Voyage:
A aparut un loc liber dintr-o renuntare la barbati.

ella_cj:

--- Citat din: Bon Voyage din Miercuri, 09 Februarie 2022, 17:22 ---A aparut un loc disponibil dintr-o renuntare intr-o camera dbl la femei.

--- Terminare citat ---

Buna, oare locul disponibil a mai ramas valabil? Am incercat sa ma inscriu la excursie pe site, dar apare disponibil doar locul din renuntarea la barbati.
Multumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă