Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Irlanda 17 iunie - 27 iunie 2022

<< < (4/5) > >>

admin:
Depinde de aeroport si de linia aeriana. Normal NU. Dar am intalnit si astfel de cereri. Pe Blue Air acum 2 saptamani, cand ne-am dus si am venit din Italia NU  a fost nevoie de masca, nici pe aeroporturile din Bucuresti si Napoli. In schimb ni s-a cerut insistent pe ferry-urile cu care am facut traversarile.

Eu recomand sa aveti la voi 2-3 masti, just in case.

simo arad:
OK, multumesc. Asa ma gandeam si eu.

LiaPM:
Salut, Gigi. Dupa socotelelile mele diferenta de plata pentru optionale, ce mai trebuie sa iti dau, ar fi de 19 euro. Spune-mi daca nu e e asa.

admin:
LiaPM, nu stiu daca esti aceiasi persoana care mi-a trimis si mesaj pentru cei 4 euro diferenta intre ce aparea initial pe forum si ce am comunicat la final. Am explicat pe mesaj, repet si aici pt ceilalti, ca cei 4 euro vin din diferenta intre 22 si 26 euro la Guinness, pentru ca atunci cand v-am transmis informativ optiunile , am reprodus ceea ce scrie pe site, insa atunci cand am achitat am realizat ca fiind sambata, tariful este mai mare cu 4 euro. O sa vedeti cu totii biletele, pt ca urmeaza sa le primiti cu codul de bare pt intrare. Pt linistea celor care mai verifica, am corectat 26 in loc de 22, la biletele de Guinness.

Repet si aici, eu nu am avut nevoie niciodata nici macar de 1 euro in plus de la cineva din Singles Camp, am platit si am adunat cu toata increderea, fara macar sa numar ceea ce fiecare imi da. Cei care au fost cu mine stiu ca tin foarte mult la incredere. Daca am socotit (fara sa adaug ca pt fiecare rezervare am achitat comisioane bancare) ca mai trebuie dati 23.3 sau asa ceva, inseamna ca atata este. Ca ma verificati asta e treaba fiecaruia, dar prin prisma mea de om corect, asta se traduce prin lipsa de incredere.

ORICUM eu dau socoteala pt fiecare ban incasat. Cand ne intalnim, la fel ca intotdeauna recapitulez cu dovezile in fata (pt cine vrea sa le vada) tot ce am rezervat.

Si daca chiar m-am oprit din urgentele pe care le am in pregatire, fac un print screen la biletul de Guinness:

LiaPM:
Mulțumim pentru lămurire. Abia aștept să văd live toate minunățiile descrise în program.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă