Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Schi si voie buna la Bansko. 6 - 12 februarie 2022
Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT:
AUTOCAR BUCURESTI:
Plecare 06.02.2022 ora 07.00 din statia de benzina MOL PACII-BLD.IULIU MANIU 194
Nume si nr de telefon sofer:BOGDAN tel 0756/070783
Tatiana:
Buna ziua, Am eliberat un loc in varianta single (52o euro) daca doreste cineva sa ma inlocuiasca.
Multumesc
lidia.Iasi:
Anul acesta am gasit Bansko la fel de animat ca inainte de pandemie. Apres - schiurile, tavernele, cluburile cu muzica live si showuri diverse erau pline cu turisti din Marea Britanie, Irlanda, Romania, Israel, Rusia.
Vremea a fost faina. In prima zi a batut vantul mai puternic, seara a nins iar de a doua zi am avut soare si multa, multa zapada naturala.
Ziua ne-o petreceam pe partii, seara luam cina intr-o taverna traditionala sau intr-un restaurant mai modern care avea si spectacole de dans. In seara cubaneza, singles camp a fost la inaltime, in ringul de dans, alaturi de animatori :dance: Imi pare rau ca nu pot posta filmu;etul aici :) Am avut si o seara traditionala bulgareasca, in restaurantul hotelului, oferita de Bon Voyage. Proprietarul, Giorgi Dumanov, a facut tot posibilul sa ne simtim bine, ne-a povestit despre mancarurile traditionale, obiceiurile locale si ne-a scos la dans pentru a ne invata cativa pasi, Seara a continuat cu schimbul cultural, cu vin din Moldova si hore, sarbe, etc.
Vestitul Amigo a fost si el la inaltime cu showuri rock in fiecare seara, insa uneori treceam pe langa si nu mai intram, la gandul ca a doua zi la 8.00 plecam la gondola pentru a fi printre primii pe partie.
Pe la mijlocul excursiei am mers la Izgreva si ne-am relaxat la baile termale.
Grupul a fost vesel, unit si s-a dovedit solidar in toate peripetiile care s-au adunat in aceasta iesire :thumbup:
Navigare
Du-te la versiunea completă