Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2022 - al XIII-lea in Singles Happy Travel
oti:
buna seara, dragilor.
adresez pe aceasta cale o rugaminte din partea Marilenei (0740240347). roaga pe cine mai are 2 locuri pentru transport din Bucuresti sa o contacteze.
poate nu ne lasam colegele pe drum. sper sa ajungem toti cu bine la destinatie.
Andreea_s:
Ho-ho-ho, Craciun fericit, grup frumos!
Si eu am nevoie de 1 loc intr-o masina, din Bucuresti sau Ploiesti - Andreea: 0731200694.
Sa fie cu multa voie, oameni dragi si mancare buna!
Cristinas:
Bună de dimineața! Crăciun magic tuturor !
Ma poate lua și pe mine cineva din Pitești?
Ma gândesc la cei care vin din București!
Multumeeesc !
Tel. : 0757942029.
admin:
L-am sunat dimineata cu Marius, proprietarul cabanei, pt ca stiam ca si-a petrecut Craciunul acolo impreuna cu cativa prieteni comuni. Eram curios si vroiam sa va transmit si voua cum e timpul acolo. Din pacate zapada mare care acoperea totul acum o saptamana acum e in topire, pentru ca e cald si sus. Chiar si lac e zapada putina. Se anunta ceva precipitatii, dar daca temperaturile raman pozitive sau putin sub zero, e improbabil sa fie zapada.
Asa cum am scris si la Revelionul de la Miercurea Ciuc: cald afara, sper "cald" si inauntru, sa va distrati sa va simtiti bine, sa va bucurati de trecerea dintre ani intr-o atmosfera de veselie ca intre prieteni. Va urez sarbatori minunate, drum bun si distractie maxima! Va imbratisez cu drag! :)
Andreea_s:
Hello,
Acesta este primul eveniment la care m-am inscris si sincer nu-mi este deloc clar care e treaba cu grupajul pentru transport.
Vad multe mesaje de la oameni din diverse parti ale tarii care au nevoie sa se grupeze pentru masini (inclusiv eu) si doar 1 persoana care a primit raspuns!
Deci cum ar trebui sa ne vedem cu toti la locatie, daca sunt atatea persoane care nu au o solutie pentru transport?
Si doar ca sa inteleg, asa se intampla de obicei la genul asta de evenimente? Fiecare pe cont propriu si aia e?
Ca sa stiu ce asteptari sa am mai departe :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă