Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2022 - al XIII-lea in Singles Happy Travel
Iasmina:
Bună gașcă veselă :smitten:,
în urma discuțiilor cu mai mulți participanți la fantasticul Revelion, am hotărât ca să începem anul cu un carnaval, deci sa va luați costume cu voi pentru data de 1 ianuarie, sau măcar ceva cu tematică de Crăciun (cornițe, șapcă de Moș, etc.). Nu e obligatoriu sa fie ceva extrem de elaborat, doar sa fie ceva distractiv *|* sunt convinsă ca marea parte dintre voi au acasă câte ceva de la alte evenimente.
Va rog sa continuați sa scrieți pe forum cei care nu au transport, când primesc lista cu participanții va sun și va ajut sa va grupați.
Va pup si va îmbrățișez! :kissing:
Luminis:
Buna ziua ,
Eu sunt Luminita , vin din Iasi si am disponibil un loc in masina . Daca este util pentru cineva astept mesaj. Pentru mine este primul eveniment Singlecamp si astept cu nerabdare sa ne cunoastem si sa petrecem cel mai frumos revelion impreuna. *|* :dance:
LoryR:
Buna,
Super-super faină surpriza cu Carnavalul. :flori:
Multumim :smitten:
CristiG:
Salutare, eu vin din Timisoara pe 31.12, este cineva interesat/a?
oti:
Buna dimineata. Eu sunt din Bucuresti. Promit sa aduc fundite in plus, pentru cine are un loc liber in masina pentru mine *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă